Kategorije
Irina Zafranović

5 prirodnih afrodizijaka

Priroda nam nudi zapanjujuće moćna prirodna sredstva za jačanje libida. Saznaj koji su ti saveznici protiv stresa, potištenosti i niske razine vitalne energije.

5 prirodnih afrodizijaka
Datum objave: 21.07.2014

Često nas žrvanj svakodnevice melje i ne ostavlja dovoljno vremena da osvijestimo tihe i sofisticirane poruke svog tijela. Potištenost i smanjen ili nepostojeći libido često su jedan od signala koji poziva na „uzbunu“. Libido je usko povezan s razinom vitalnosti koja nam je često, upravo zbog stresnog načina života, na vrlo niskoj razini.

Ali nema frke. Kao i obično, priroda ima rješenje i nudi neškodljivu pomoć bez nuspojava. Osjeti djelovanje ovih 5 prirodnih biljnih proizvoda za jačanje libida i bolje raspoloženje. Moguće je! :)

Cordyceps
Ovaj drevni kineski afrodizijak, smatra se ljekovitom gljivom super moćnog djelovanja. Stimulira cirkulaciju i pomaže kod simptoma kroničnog umora. Uzimaj ga samo ako si spreman/spremna na posljedice, :) s obzirom na to da se smatra jednim od najsnažnijih biljnih afrodizijaka

Maca prah
Maca je omiljen sastojak tipično ženskih „čarobnih napitaka“. Najčešće djeluje na poboljšanje raspoloženja i više energije, osjetno bolji libido i smanjenje simptoma PMS-a. Pažljivo s količinama i ne uzimaj prije spavanja. Osim ako imaš jasnu namjeru ne-spavati. :)

Kajenski papar (chilli)
Ovu finu ljutu papričicu intenzivne boje dodaj u hranu ili kao jedan od sastojaka u smoothie ili prirodnu domaću čokoladu. Osjetit ćeš kako polako ali sigurno pali tvoju unutarnju vatru, te potiče metabolizam i cirkulaciju.

Crna čokolada (kakao)
Kakau često tepaju „hrana bogova“ zbog iznimnog sastava ali i zbog supstance pod nazivom teobromin. Ona, uz obilje magnezija iz kakao zrna, djeluje poput prirodnog antidepresiva. Uživaj u čokoladi umjereno i odaberi onu tamnu sa što većim udjelom kakaa. 

Ashwagandha  (indijski ginseng)
Jedna je od najvažnijih ayurvedskih adaptogenih biljaka koja djeluje harmonizirajuće na ženski organizam. Prah gomolja biljke ashwagandha povećava vitalnost i sposobnost organizma da se učinkovitije odupre hormonalnoj neravnoteži i negativnom utjecaju stresa. Posebno je djelotvorna kao afrodizijak kod žena.

Naravno, ne zaboravi provoditi što više vremena u prirodi, nauči dešifrirati poruke svoga tijela i probaj ovaj savršen mousse od čokolade čiji će ti okus sigurno izmamiti smiješak na lice.

Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naše Uvjete kupnje.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Uvjetima kupnje pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel