Kategorije
Irina Zafranović

Čarobna formula brzog oporavka

Evo kako se izvući iz prehlade, viroze i grlobolje u samo jedan dan!

Čarobna formula brzog oporavka
Datum objave: 09.01.2013

Ako nemate ništa protiv, ja ne bih o novogodišnjim odlukama. Nego o jednoj jednostavnoj i čudesnoj stvarčici koju želim podijeliti s vama jer me svaki put oduševi.  Radi se o receptu koji me doslovce svaki put digne iz mrtvih. 

Dok ovo pišem, divim se desecima zgužvanih bijelih maramica koje su razbacane oko tastature i podsjećaju na snježnu scenografiju neke lutkarske predstave. Oooo, da viroza! I to ne bilo kakva, nego s kostoboljom, glavoboljom i kosoboljom! Ali znatno mi je bolje nego jučer jer sam smućkala i popila već dvije doze Čarobnog napitka.

Evo ovako. Treba vam 1 žlica ječmenog slada, 1 žličica soka svježeg đumbira (ili u prahu) i sok 1/2 limuna. Sastojke pomiješajte s cca 3dcl vruće vode.  Polako miješajte i srčite glasno da se čuje do susjeda na trećem katu.  I osjetite kako vam se tijelo zagrijava i zahvalno opušta.  Ako vas muči i upala grla, prije spavanja uzmite žličicu praha od neema, žličicu himalajske soli i pomiješajte s 1dcl mlake vode. 

Grgljajte i pokušajte to stoički činiti cca 3 minute. Ako vam se dogodi da malo mješavine progutate, ne bih vam bila u koži! Ali znajte da će vas kombinacija Čarobnog napitka s ječmenim sladom i đumbirom i grgljanjem munjevito izvući iz krize.  Još ako imate nekoga da vam izmasira stopala nekim mirisnim uljem, predviđam oporavak unutar jednog dana! 

Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)