Kategorije
Irina Zafranović

Dr. Hauschka: prirodna i moćna do posljednje latice

Kozmetika može biti potpuno neškodljiva, a istovremeno iznimno učinkovita. Takva je i Dr.Hauschka kozmetika za njegu kože lica i tijela, već legendarna po svojoj posebnosti, izuzetnoj nježnosti, ali i učinkovitosti.

Dr.Hauschka: prirodna i moćna do posljednje latice
Datum objave: 27.11.2014

Ona izreka "zavukla mi se po kožu" itekako se može shvatiti doslovce kada je riječ o kozmetici. Kozmetički sastojci već za nekoliko minuta kolaju našim krvotokom na zadovoljstvo ili užas našeg organizma.

Definitivno nije svejedno čime njegujemo kožu niti čime se uljepšavamo jer kvaliteta i neškodljivost sastojaka čine razliku. Sastojci koji su najčešće uobičajeni u konvencionalnim kozmetičkim preparatima mogu utjecati na hormonalni balans organizma ili su kancerogeni ili u "najboljem" slučaju, uzrokuju iritacije kože, ekceme i sl.

Health conscious žene s kojima najčešće izmjenjujem iskustva na temu kozmetike, slažu se u jednom: Dr. Hauschka preparati za njegu kože pri samom su vrhu liste omiljenih. 

Po čemu je toliko posebna

Za sve vas koji se još niste imali priliku uvjeriti u djelotvornost i kvalitetu spomenutih proizvoda, ukratko: Dr. Hauschka pristup njezi kože je 100% organska, holistička priča koja ne odstupa od svojih načela niti milimetar. U praksi to znači da u proizvodnji koriste isključivo ručno brano, brižno odabrano ljekovito bilje iz organskog ili biodinamičkog uzgoja, najfinije prirodne voskove i biljna ulja. A što se holističke teorije u pristupu njezi kože tiče, uzima naš organizam kao cjelinu i potiče njegove fascinantne sposobnosti samoobnavljanja.

Dr. Hauschka konzultacije i savjetovanja

Želiš li saznati više, dođi na Dr.Hauschka savjetovanje u najbližu bio&bio trgovinu.

Stručne kozmetičke savjetnice rado će odgovoriti na sva tvoja pitanja, ponuditi ti testere i predložiti savršenu njegu prilagođenu baš tebi i trenutnom stanju tvoje kože.

Raspored savjetovanja objavljujemo svaki mjesec, a ako dođeš u terminu savjetovanja ostvaruješ i dodatne pogodnosti! Klikni na link i saznaj više!

Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)