Kategorije
Irina Zafranović

Uživanje u čokoladi bez grižnje savjesti

Odnedavno postoji još jedan razlog za pridruživanje klubu ljubitelja bio&bio trgovina. Razlog je novi ciklus radionica koje bio&bio organizira u suradnji sa zagrebačkim Makronova centrom.

Uživanje u čokoladi bez grižnje savjesti
Datum objave: 15.09.2014

Svi zdravstveno osviješteni štovatelji čokolade napokon će doći na svoje i naučiti kako spojiti čokoladni hedonizam i strast za zdravim životom na novoj radionici "Čokolada - izvor užitka i zdravlja".

Tajna je u pravim sastojcima, među kojima će „zvijezda“ svakako biti organski kakao prah koji je iznimno bogat magnezijem i ostalim nutritivnim sastojcima zbog kojih se od davnina smatra "hranom bogova", a danas ga s pravom nazivaju superhranom.

Želite li saznati više, dođite u zagrebački Makronova centar 18. i 20.9. gdje će raw food majstorica i urednica portala sirovahrana.hr, Mihaela Devescovi i nutricionistkinja Jasmina Vrbanec, otkriti na koji način možete uživati u čokoladi bez grižnje savjesti.

Recepti koje će pred sudionicima radionice miješati, miksati i šejkati će vas bez sumnje oduševiti. Naravno, svaki će se recept degustirati, a sastojci i djelovanje njihovih kombinacija tumačiti iz nutricionističke perspektive.

Ako još niste postali član bio&bio kluba, ovo je još jedan dobar razlog da to postanete jer su cijene radionica za članove izuzetno povoljne.

Za više informacija i predbilježbe za radionice kuhanja, nazovite zagrebačku Makronovu: 01 4847 119.

Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naše Uvjete kupnje.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Uvjetima kupnje pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel