PEKMEZ OD ŠIPKA 250g - Pekmezi - Organski proizvodi - Namazi - bio&bio
- -

EKOLAND

PEKMEZ OD ŠIPKA 250g


CIJENA
24,90 kn
Bodova: 2
1
KOLIČINA

ARTIKL U DUĆANU
DOSTAVA U ROKU 48 SATI
OPIS PROIZVODA
      
SASTOJCI
Ekoland voćni pekmezi se sastoje od 100% organskog voća. Biramo uzgajivače voća s najboljim tradicionalnim vrstama voća. Još uvijek postoji okus pravog voća! Aromatične jagode, izrazito narančaste marelice ili plodovi bazge prepuni vitamina. Dodavanjem koncentriranog soka od jabuka proizvodimo slasne 100%-tne voćne pekmeze. U svakoj staklenci Ekoland voćnog pekmeza ima barem 900 grama zgusnutog voća!
Bez dodatnog šećera, zaslađeno koncentriranim jabučnim sokom
Za zaslađivanje Ekoland voćnih pekmeza izabiremo organski koncentrat jabuka visoke kvalitete. Koncentrat se proizvodi od slatkih jabuka, što ga čini vrlo prikladnim za slađenje voćnih pekmeza i drugih proizvoda. To znači da ne moramo posebno dodavati šećer. Organski voćni pekmezi iz Ekolanda su u cjelosti napravljeni od organskog voća!
Kontrolirano podrijetlo
Voće za Ekoland voćne pekmeze dolazi iz projekata izabranih u Nizozemskoj i Europi, gdje uzgajivači puštaju da voće raste i dozrijeva organski. Jamčimo da se cijeli lanac nabave voća provjerava. To znači da za svaku vrstu voća koje se koristi u Ekoland voćnim proizvodima precizno znamo gdje i kako se uzgaja te mislimo da je to dobar razlog za dugogodišnju suradnju. Kroz takvu suradnju s našim dobavljačima možemo biti sigurni da ćemo dobiti tradicionalne voćne vrste punog okusa te najbolju moguću sirovinu za naš proizvod.
NAČIN ČUVANJA PROIZVODA:
Na suhom i hladnom mjestu
 
DODATNE ZNAČAJKE:
Ambalaža se može reciklirati
 
Organski
 
TRGOVINE U KOJIMA JE PROIZVOD TRENUTNO DOSTUPAN
Za provjeru dostupnosti ili zamjenski proizvod, obratite se djelatnicima bio&bio trgovina
ZG1
 
ST1
 
ZG2
 
DU1
 
RI1
 
VŽ1
 
ZG5
 
PU1
 
OS1
 
ZG6
 
ZG4
 
ST2
 
ZG7
 

PROBAJTE I OVO!