Kategorije
Početna Recepti Kruh s bananom
Maja Kefeček, učiteljica kuhanja

Kruh s bananom

Popularan "banana bread" s cimetom i vanilijom idealan je snack za ponijeti u školu ili na posao. Probajte ga uz čašu zobenog mlijeka.

50min
Srednje složena priprema
Datum objave: 13.10.2014

U posudi pomiješajte suhe sastojke. Tekuće sastojke stavite u multipraktik ili pomiješajte štapnim mikserom. Tekuće sastojke umiješajte u suhe. Po želji dodajte suho voće. Smjesu izlijte u mali kalup (20 cm) premazan kokosovim uljem i obložen papirom za pečenje. Pecite na 200°C oko 45 minuta. Čačkalicom provjerite je li kruh pečen.

Uživajte! :)

Iz kuharice Slano i slatko od brašna, Maje Kefeček, Planetopija

Fotografija: Maja Danica Pečanić

Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

Suhi sastojci
150 g polubijelog brašna
100 g integralnog brašna
1 žlica praška za pecivo
1 prstohvat soli
prah vanilije
cimet u prahu
đumbir u prahu
orasi

Tekući sastojci
100 ml sojinog mlijeka
3 zrele banane
40 g kokosovog ulja
35 g suncokretovog ulja za prženje
50-70 g javorovog sirupa

Po želji
suho voće (datulje, kockice marelica, kandirani đumbir...)

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)