- -
PRIPREMA
Jadranka Boban Pejić
Iz kuharice PRIRODNO I SLATKO, Jadranke Boban Pejić, Planetopija 2010. Fotografije i stiliziranje hrane: Maja Danica Pečanić
28. RUJNA 2012.
POLJUPCI OD KOKOSA

Priprema

Zagrijte pećnicu na 160°C.

Pomiješajte sve sastojke.

Na nauljeni lim stavite papir za pečenje  pa žličicom stavljajte hrpice tijesta (nemojte poravnavati).

Napravite otprilike 20 keksića.

Pecite 25 minuta ili dok keksi ne porumene.

 

 

VEZANI PROIZVODI

KOKOSOVO BRAŠNO 250g
CIJENA 22,50 kn

Amasake 1kom
CIJENA 39,65 kn

VANILIJA U PRAHU 5g
CIJENA 31,00 kn

PŠENIČNO POLUBIJELO BRAŠNO T-850 1kg
-20%
CIJENA 8,70 kn

SOJA VRHNJE ZA KUHANJE 200ml
CIJENA 10,90 kn

MORSKA SOL JODIRANA SITNA 500g
CIJENA 4,00 kn


comments powered by Disqus
Vrijeme pripreme:
45min
Složenost:
složena priprema

SASTOJCI

1 šalica kokosovog brašna
1 šalica amasakea ili pudinga od soje
½ čajne žlice vanilije u prahu
prstohvat soli
2 jušne žlice brašna tip 850
2 jušne žlice sojinog vrhnja