ŠVEDSKA GRENČICA 250ml - Sirupi i pastile - Dodaci prehrani - bio&bio
- -

ŠVEDSKA GRENČICA 250ml


CIJENA
99,40 kn
Bodova: 9
Proizvod trenutno nije dostupan
OPIS PROIZVODA
      
SASTOJCI
Švedska grenčica nazvana je "Univerzalna kap", na temelju svojeg višestrukog djelovanja i upotrebe, za unutarnju i vanjsku primjenu. Izvorna - švedska grenčica pažljivo je uravnotežena mješavina gorkih trava, pripremljena u čistom alkoholu, bez zaslađivač, što stvara gorak, ali ugodan okus aromatičnog pića. To nije pripravak samo za oralnu upotrebu, učinkovit je kada se primjenjuje i izvana.

Primjena: izvorna - švedska grenčica je mnogo više od samog aperitiva ili gorkog pripravka koji se pije nakon jakog (obilnog, masnog) obroka. Da bi u potpunosti imali koristi od nje, izvornu - švedsku grenčicu treba uzimati redovito u malim količinama (pola sherry čaše) jednom ili dvaput dnevno, normalno se upotrebljava nerazrijeđena, ujutro i uvečer, ali može i razrijeđena s malo vode, mlijeka ili čaja.
Kod vanjske primjene preporuča se prije upotrebe švedske grenčice dio kože premazati sa kremom od nevena. Poslije toga, komad vate ili gaze umočiti u švedsku grenčicu i kao oblog pustiti da djeluje 2-4 sata.
NAČIN ČUVANJA PROIZVODA:
Čuvati na tamnom mjestu
 
Na suhom i hladnom mjestu
 
DODATNE ZNAČAJKE:
Ambalaža se može reciklirati
 
Ne sadrži dodani šećer
 
TRGOVINE U KOJIMA JE PROIZVOD TRENUTNO DOSTUPAN
Za provjeru dostupnosti ili zamjenski proizvod, obratite se djelatnicima bio&bio trgovina
ZG1
 
ST1
 
ZG2
 
DU1
 
RI1
 
VŽ1
 
ZG5
 
PU1
 
OS1
 
ZG6
 
ZG4
 
ST2
 
ZG7
 

PROBAJTE I OVO!