Naše trgovine - bio&bio
- -
bio&bio ZG7
NAMA Kvatrić, Nemčićeva 1-3, Zagreb
TEL: 01 2300181
RADNO VRIJEME
PON-PET 08-20:30H, SUB 08-15H
E-MAIL
zg7@biobio.com.hr

Tradicionalno trgovačka zagrebačka jezgra, popularni Kvatrić, dobio je novu atraktivnu lokaciju za organski shopping. Unutar prostora robne kuće Nama, na razini -1, otvorena je najveća bio&bio trgovina u Hrvatskoj na čak 190 m2.

U ugodnom prostoru nove trgovine kupci mogu pronaći dnevno svježe organsko voće, povrće kao i organski beskvasni kruh s eko imanja Zrno, te odabrati među više od 3000 prirodnih i certificiranih organskih proizvoda iz kategorije hrane i pića, cjelovitih dodataka prehrani, organske kozmetike kao i ekoloških proizvoda za održavanje kućanstva.

bio&bio ST2
Morpurgova poljana 2, Split
TEL: 021 343076
RADNO VRIJEME
PON-SUB 08-21H
E-MAIL
st2@biobio.com.hr

Upoznajte novu splitsku zonu zdravlja :) Prošetajte novom trgovinom koja oduševljava bogatom ponudom cjelovitih, ekoloških namirnica, prirodnim dodacima prehrani te organskom kozmetikom. U urbanom okruženju i užurbanoj gradskoj vrevi, ulazak u novu splitsku bio&bio trgovinu oduševljava funkcionalnošću prostora te veseli zanimljivim i praktičnim prostornim rješenjima.

bio&bio ZG6
Westgate Shopping City, Zaprešićka 2, Donja Bistra
TEL: 01 3692877
RADNO VRIJEME
pon-ned: 10-22h
E-MAIL
zg6@biobio.com.hr

Prilikom obilaska ove atraktivne shopping destinacije, svakako svratite do nove bio&bio trgovine, odaberite svoje favorite u bogatoj ponudi eko&prirodnih proizvoda i iskoristite atraktivne mjesečne popuste na brojne odabrane proizvode. 

bio&bio OS1
Avenue Mall, Sv.Leopolda Mandića 50a, Osijek
TEL: 031 297587
RADNO VRIJEME
pon-ned 09-21h
E-MAIL
os1@biobio.com.hr

Dok kružite osječkim Avenue Mall shopping centrom, svakako svratite do bio&bio trgovine koja će vas oduševiti asortimanom, simpatičnim timom koji će vam uvijek biti na usluzi kao i lijepo dizajniranim interijerom. 
 

bio&bio VŽ1
Trg slobode 1, Varaždin
TEL: 042 200242
RADNO VRIJEME
pon-pet 08-20h, sub 08-14h
E-MAIL
vz1@biobio.com.hr

Varaždinska bio&bio trgovina smještena je u samom centru, skladno uklopljena u ambijent barokne palače.  Ljepotom plijeni i iznutra, atraktivnim, moderno dizajniranim  interijerom.  Prepustite se pozitivi koja će vas obuzeti i za koju je, prije svega zaslužan simpatičan bio&bio prodajni tim, ugodan miris kruha, čajeva, eteričnih ulja i opuštajuća muzika...

 

bio&bio PU1
Ciscuttijeva 10, Pula
TEL: 052 223395
RADNO VRIJEME
pon-pet 08-20h, sub 08-15h
E-MAIL
pu1@biobio.com.hr

Najveća istarska trgovina ekoproizvoda nalazi se u samom centru pješačke zone Pule.  U prostranoj trgovini od čak 160 m2 uživat ćete u ponudi probranih domaćih i svjetskih ekoproizvoda te pažnji i stručnosti bio&bio djelatnika koji vam, uvijek spremni, stoje na usluzi.

bio&bio DU1
Tommy centar, Vukovarska 36, Dubrovnik
TEL: 020 311614
RADNO VRIJEME
pon-sub 08-20h
E-MAIL
du1@biobio.com.hr

Najjužnija bio&bio trgovina nalazi se u samom središtu poslovnog dijela Grada. U dubrovačkoj će vas trgovini dočekati ugodna, opuštena atmosfera i iskusni bio&bio djelatnici koji će s vama rado podijeliti sve novosti iz područja novih trendova u prehrani,  dobar recept ili preporučiti dodatke prehrani idealne baš za vas.  Već dobro poznati ekološki i prirodni bio&bio asortiman  možete odabirati uz ugodne zvuke smooth jazza, omiljenog među našim kupcima...
 

bio&bio ST1
R.K. Prima 3, R.Boškovića bb, Split
TEL: 021 459640
RADNO VRIJEME
pon-pet 08-21h, sub 08-20h
E-MAIL
st1@biobio.com.hr

bio&bio trgovina u srcu Dalmacije omiljeno je odredište domaćih zaljubljenika u zdrav život ali i njihovih gostiju koji vole eko „spizu“, holističku kozmetiku, svježe eko voće i povrće ili pak brzi i zdravi obrok.  Nadaleko poznata ljepota Splićanki ni u ovom vas slučaju neće razočarati kao ni njihova ljubaznost, brižnost i stručnost.   Provjerite zašto baš njih zovemo bio&bio dream team! 
 

bio&bio RI1
Ivana Zajca 24, Rijeka
TEL: 051 321482
RADNO VRIJEME
pon-pet 08-20h, sub 08-15h
E-MAIL
ri1@biobio.com.hr

Smješteni smo u samom srcu Rijeke na samo dvije minute od Korza i minutu od riječke tržnice i Kazališta.  Svratite u bio&bio i uživajte u  pozitivnoj i dinamičnoj atmosferi, budite  u toku sa zanimljivostima s područja zdravog života, postavite pitanje ili zatražite savjet od simpatičnih djelatnica.   Postoji samo jedno upozorenje:  strast za zdravom hranom i zdravim načinom života kod nas  je – visoko zarazna! :) 
 

bio&bio ZG5
Arena centar, Lanište 32, Zagreb
TEL: 01 6142581
RADNO VRIJEME
pon-ned: 09-21h
E-MAIL
zg5@biobio.com.hr

Atraktivno dizajnirana trgovina smještena je u popularnom zagrebačkom shopping centru Arena. Dok kružite centrom neka vam jedna od stanica svakako bude bio&bio gdje se možete opskrbiti visokokvalitetnim organskim proizvodima za zdravlje i njegu tijela te ekološko održavanje kućanstva. Naši prodavači - savjetnici i zaljubljenici u zdrav život -  Tanja, Suzana, Ivana, Svemil i Tomislav, stoje vam pritom na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice.

 

bio&bio ZG4
Avenue Mall, Av.Dubrovnik 16, Zagreb
TEL: 01 6520552
RADNO VRIJEME
pon-sub 09-22h, ned 10-21h
E-MAIL
zg4@biobio.com.hr

Ljubitelji kupovanja u shopping  centrima rado odabiru upravo bio&bio Avenue Mall za svoju omiljenu trgovinu.  Napunite svoja shopping  kolica kvalitetnim eko proizvodima, a naše šarmantan i educirae tim će vam rado pomoći savjetom oko odabira.  Parking vam je uvijek osiguran, a ukoliko ne vozite,  u blizini su  tramvajske linije 6, 7 i 14 kao i redovni autobusi koji će vas u trenu odvesti na sve četiri  strane grada!
 

bio&bio ZG2
Jurišićeva 28, Zagreb
TEL: 01 4876269
RADNO VRIJEME
PON-SUB 08-20H
E-MAIL
zg2@biobio.com.hr

Najmanja zagrebačka bio&bio trgovina s najdužom tradicijom zadržala je atmosferu „obiteljskog dućana“ u kojoj će vas uvijek dočekati strpljivi i nasmiješeni bio&bio djelatnici koji će nerijetko znati vaše ime i sjećati se koji su vaši omiljeni proizvodi.  Nalazi se samo tri minute hoda od Importanne Galerije i pet  minuta od glavnog zagrebačkog Trga.  Ako već niste, svakako svratite do nas i postanite dio bio&bio obitelji.
 

TEL: 01 4848085
RADNO VRIJEME
PON-SUB 08-20H
E-MAIL
zg1@biobio.com.hr

Nađete li se u zagrebačkom centru grada,  u blizini Britanskog trga, svakako nas posjetite i uvjerite se sami u specifični šarm ove kultne zagrebačke trgovine s dugogodišnjom tradicijom.  Osim interesantno dizajniranog interijera, šarm joj prije svega daju upravo bio&bio djelatnici. Martina, Vlatka, Mina, dvije Maje ili Anamarija, jednako će vas dočekati sa smiješkom i oduševiti svojim entuzijazmom i znanjem o djelovanju, načinu korištenja i primijeni ekoloških proizvoda.