Agar agar zgušnjivač je spravljen isključivo od biljnih sastojaka. Neutralnog je okusa te ga možete koristiti u vašim omiljenim desertima i slanim jelima. Upute za uporabu: 3,5 g (cca. 1 čajna žlica) agar-agara dovoljna je za 500 ml tekućine. Promiješati 3,5 g agar-agar u 100 ml hladne tekućine. Nakon toga smjesu dodajte u preostalu tekućinu. Staviti na laganu vatru i uz miješanje kuhati 2 min. Optimalni stupanj želatinizacije dobije se nakon cca. 3 sata u hladnjaku. Efekt zgušnjavanja postiže se pri temperaturi do 40°C, na višim temperaturama gubi se taj učinak
- Organski
- Pogodno za vegane
Podaci o proizvodima na web shopu su informativnog karaktera i trudimo se ažurirati ih u skladu s promjenama od strane proizvođača. Zbog mogućih odstupanja molimo vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu. Za sva dodatna pitanja obratite nam se s povjerenjem na [email protected].
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
30g Agar agar (zgušnjivač) Za kuhanje i pečenje 23798
bioklub
Aplikacija za članove bio&bio programa vjernosti pojednostavljuje svakodnevicu, ekološki je savjesna, informativna, pregledna i praktična, a tu su i posebne pogodnosti za članove.