Agaranta je zgušnjivač spravljen isključivo od biljnih sastojaka kao što su agar agar i aru prah. Jedinstvena kombinacija dva vrijedna sastojka vašim jelima i desertima daje glatku i čvrstu teksturu bez boje. Upute za uporabu: a) Topla jela: 1,5 čajna žličica cca 6 g dovoljna je za 500 ml tekućine. Pomiješajte 1,5 čajnu žličicu sa 100 ml hladne tekućine, malo pričekajte te pomiješajte s preostalom tekućinom i kuhajte 2 minute uz stalno miješanje. b) Hladna jela: pomiješajte 1,5 čajnu žličicu sa 100 ml hladne tekućine, pričekajte 1 minutu te pomiješajte s preostalom tekućinom uz stalno miješanje. Optimalni stupanj želatinizacije dobije se nakon cca 3 sata u hladnjaku.
- Ne sadrži gluten
- Organski
- Pogodno za vegane
Podaci o proizvodima na web shopu su informativnog karaktera i trudimo se ažurirati ih u skladu s promjenama od strane proizvođača. Zbog mogućih odstupanja molimo vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu. Za sva dodatna pitanja obratite nam se s povjerenjem na [email protected].
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
18g Agaranta (želatina u prahu) Za kuhanje i pečenje 31504
bioklub
Aplikacija za članove bio&bio programa vjernosti pojednostavljuje svakodnevicu, ekološki je savjesna, informativna, pregledna i praktična, a tu su i posebne pogodnosti za članove.