Arame su tanke končaste alge, blagog okusa te se izvrsno kombiniraju s korjenastim povrćem, tofuom ili sjemenkama. Nemaju tako intenzivan okus kao druge alge pa se preporučuju na početku dok se ne razvije okus za morsko povrće. Tijekom kuhanja im je dobro dodati malo shoyua koji naglašava njihov blagi slatkasti okus, te par kapi rižinog octa.
Upute za upotrebu: Sirove alge dobro operite tekućom vodom te namočite 15 min u vrućoj vodi. Nakon toga ih ocijedite i dobro isperite, a preostalu vodu od namakanja bacite. Jednu jušnu žlicu algi kuhati 20 min, začiniti sojinim umakom. Dobro ih je kombinirati s korjenastim povrćem, sjemenkama i tofuom.
- Pogodno za vegane
Podaci o proizvodima na web shopu su informativnog karaktera i trudimo se ažurirati ih u skladu s promjenama od strane proizvođača. Zbog mogućih odstupanja molimo vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu. Za sva dodatna pitanja obratite nam se s povjerenjem na [email protected].
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
50g Arame alge Morske alge 11914
bioklub
Aplikacija za članove bio&bio programa vjernosti pojednostavljuje svakodnevicu, ekološki je savjesna, informativna, pregledna i praktična, a tu su i posebne pogodnosti za članove.