Azuki grah je tamnocrvenog ovalnog zrna, veličine oko pola centimetra, porijeklom iz Japana. Zrna s jedne strane imaju uočljivi bijeli rub.
Možete ga kombinirati s rižom ili s drugim žitaricama, u slanoj i slatkoj varijanti. Prije kuhanja ga možete namakati (6-8 sati), kako biste poboljšali njegovu probavljivost. Kuhajte ga oko 45 min do 1 sat, šok-metodom (tijekom kuhanja se dodaje manja količina hladne vode), uz dodatak kombu alge.
bio&bio azuki grah iz organskog je uzgoja, a nalazi se u potpuno plastic free ambalaži. Kada ispraznite pakiranje, foliju zajedno s naljepnicom možete odložiti u bio otpad jer su obje kompostabilne. Pročitajte više.
- Bez dodanog šećera. Sadrži prirodno prisutne šećere.
- Organski
- Pogodno za vegane
- Kompostablino pakiranje
Podaci o proizvodima na web shopu su informativnog karaktera i trudimo se ažurirati ih u skladu s promjenama od strane proizvođača. Zbog mogućih odstupanja molimo vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu. Za sva dodatna pitanja obratite nam se s povjerenjem na [email protected].
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
500g Azuki grah Mahunarke 16797
bioklub
Aplikacija za članove bio&bio programa vjernosti pojednostavljuje svakodnevicu, ekološki je savjesna, informativna, pregledna i praktična, a tu su i posebne pogodnosti za članove.