Kategorije

bio&bio petak

Posebna pogodnost samo u bio&bio trgovinama

Dragi bio&bio kupci,

Uzbudljivim promjenama nikada nema kraja! Za vas imamo jednu novost - od veljače, uvodimo jedan poseban dan koji će obuhvatiti sve bio&bio trgovine diljem gradova u kojima smo prisutni - bio&bio petak! 

bio&bio petak bit će dan kad ćete moći uživati u našem širokom asortimanu organskih i prirodnih proizvoda uz izvanredne ponude, ekskluzivne popuste i nevjerojatne pogodnosti.

Zašto ovo radimo? Jer želimo učiniti vaše iskustvo u našim trgovinama još posebnijim! 

Jednostavnost i praktičnost: Sada više ne morate pratiti različite akcijske dane u različitim gradovima. S bio&bio petkom, sve posebne ponude bit će dostupne istovremeno u svim našim trgovinama diljem zemlje. 

Posebne ponude: Svaki bio&bio petak bit će prilika za otkrivanje novih omiljenih proizvoda ili za uštedu na vašim najdražim kupovinama. Svi volimo dobru ponudu, zar ne? 

Zdravlje na prvom mjestu: Kao kupci koji cijene zdravlje i kvalitetu, zaslužujete pristup najboljim proizvodima. S bio&bio petkom, moći ćete nabaviti svoje omiljene organske proizvode po još povoljnijim cijenama. 

Stoga, označite svoje kalendare - svaki treći petak u mjesecu bit će rezerviran za bio&bio petak, a sljedeći takav bit će 15.3. kad možete očekivati - 10% popusta na sve račune iznad 25€!* 

Pridružite nam se i uživajte u posebnim ponudama na bio&bio petku - vašem novom omiljenom danu za uživanje u zdravim proizvodima! 

*popust se ne odnosi na darovne kartice i elektro uređaje. Popust ne vrijedi na webshopu.

 

Srdačno,

bio&bio tim

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)