bioBLOGija

Članci bioblogije namijenjeni su svima koji s nama dijele strast prema zdravom životu. Ovdje ćete moći pročitati nove informacije o organskim proizvodima i njihovim svojstvima te djelovanju na naš organizam iznutra i izvana. Zaintrigirat ćemo vas savjetima i idejama za korištenje proizvoda koje već možda imate u kuhinjskom ili kozmetičkom ormariću ili ćete tek poželjeti imati. Informirat ćemo vas o novostima na području raznih eko tema koje se tiču naše svakodnevice i kvalitete života općenito. Jako nas zanima i vaše mišljenje pa predlažemo da nam javite o kojim biste temama voljeli čitati na info@biobio.com.hr

Irina Zafranović

Biraj boju za kosu bez štetnih kemikalija

Ljeti kad uživamo u moru i suncu, jedino je naša kosa nezadovoljna. Uslijed djelovanja sunčevih zraka, vjetra i soli, kosa je najčešće oslabjela, porozne strukture i vrlo suha. Treba ti bojanje, ali ti agresivni sastojci koji se često u bojama nalaze ne trebaju!
Pročitaj članak

Jadranka Marković, edukatorica za prirodnu kozmetiku

Prirodna rješenja za znojenje

Donosimo stručna objašnjenja o sastojcima i djelovanju konvencionalnih dezodoransa kao i preporuke za prirodna rješenja za zdravije znojenje. 
Pročitaj članak

Sanja Bosančić

Hrana s Demeter certifikatom za osjetljiv dječji organizam

Sa sve češćom pojavom osjetljivosti djece na hranu, veći je i oprez roditelja u izboru kašica i prvih obroka za svoje mališane. Veliku ulogu pritom igra porijeklo, način obrade i izbora namirnica, stoga je čest odabir ekološka prehrana kako bi se izbjegle potencijalne opasnosti za normalan razvoj djeteta, zbog utjecaja ostataka pesticida i ostalih toksina iz konvencionalno uzgojene hrane.
Pročitaj članak

1 2 3 4 5 30 31