bioBLOGija

Članci bioblogije namijenjeni su svima koji s nama dijele strast prema zdravom životu. Ovdje ćete moći pročitati nove informacije o organskim proizvodima i njihovim svojstvima te djelovanju na naš organizam iznutra i izvana. Zaintrigirat ćemo vas savjetima i idejama za korištenje proizvoda koje već možda imate u kuhinjskom ili kozmetičkom ormariću ili ćete tek poželjeti imati. Informirat ćemo vas o novostima na području raznih eko tema koje se tiču naše svakodnevice i kvalitete života općenito. Jako nas zanima i vaše mišljenje pa predlažemo da nam javite o kojim biste temama voljeli čitati na info@biobio.com.hr

Sanja Bosančić

Koliko hrana zapravo košta

Saznaj koji je stvarni trošak hrane. Raspleli smo ovo slojevito pitanje i istražili sve troškove i utjecaje proizvodnje ekološke hrane u usporedbi s konvencionalnom.
Pročitaj članak

Dragana Klarić, stručnjakinja za prirodnu kozmetiku

Istine i zablude o kozmetici

Važno je kakvu kozmetiku koristiš jer organizam apsorbira sve sastojke pa je najbolje odabrati one neškodljive. I pripazi - kada je na deklaraciji navedeno samo "prirodna" kozmetika, to možda ne znači ono što se nadaš ako ne postoje certifikati koji jamče organsku kvalitetu i zaista prirodne sastojke.
Pročitaj članak

1 2 3 4 5 23 24