bioBLOGija

Članci bioblogije namijenjeni su svima koji s nama dijele strast prema zdravom životu. Ovdje ćete moći pročitati nove informacije o organskim proizvodima i njihovim svojstvima te djelovanju na naš organizam iznutra i izvana. Zaintrigirat ćemo vas savjetima i idejama za korištenje proizvoda koje već možda imate u kuhinjskom ili kozmetičkom ormariću ili ćete tek poželjeti imati. Informirat ćemo vas o novostima na području raznih eko tema koje se tiču naše svakodnevice i kvalitete života općenito. Jako nas zanima i vaše mišljenje pa predlažemo da nam javite o kojim biste temama voljeli čitati na info@biobio.com.hr

bio&bio tim

Havajska spirulina - superhrana američkih astronauta

Više od 25.000 godina kroz 10.000 generacija - havajska spirulina se prilagođava intenzivnom havajskom suncu. Ovi uvjeti rodili su prepoznatljiv soj koji pruža najvišu razinu mješovitih karotenoida, enzima i antioksidanata u usporedbi s bilo kojom spirulinom u svijetu. Učinkovitost i snagu havajske spiruline prepoznali su i američki astronauti.  
Pročitaj članak

bio&bio tim

Što čini kvalitetno organsko kokosovo ulje?

Kokosova ulja poznata su po mnogobrojnim dobrobitima za tijelo i zdravlje. No, kako bi osigurali povoljno djelovanje na naš organizam bitno je odabrati čisto i kvalitetno kokosovo ulje. Royal Green poznat je upravo po vrhunskim, premium kokosovim uljima iz 100% organske proizvodnje. No, kako točno postižu visoku kvalitetu svojih ulja?
Pročitaj članak

bio&bio tim

Dr. Toljan: Kako sačuvati štitnjaču i iscijeliti ju na prirodan način

Liječnica Sanja Toljan, dr. med., autorica je više naslova na temu hormona i hormonske ravnoteže, a uz navedeno, doktorica se bavi i pitanjima plodnosti i libida, zdravljem srca, prevencijom degenerativnih bolesti, kroničnim umorom i nesanicom, poboljšanjem pamćenja i raspoloženja te mnogim suvremenim bolestima poput bolestima štitnjače. Dr. Toljan donosi nam odgovore na pitanja o štitnjači i načinima iscjeljenja štitnjače bez korištenja tradicionalnih lijekova.
Pročitaj članak

bio&bio tim

Zašto vam ove zime treba kvalitetan beta glukan kompleks

Hladnije vrijeme je stiglo i zbog toga se trebamo bolje pripremiti za promjenu temperature i stanja u okolini. Nije nužno da se svake zime prehladite ili obolite od gripe. Mudrom i kvalitetnom pripremom te strpljenjem, moguće je to izbjeći. Provjerite na koje sve načine nam beta glukan kompleks može pomoći.
Pročitaj članak

bio&bio tim

6 načina na koje havajska spirulina puni tijelo energijom

Havajska spirulina je vrsta mikroskopske plavo-zelene alge i jedna od najšire prepoznatih predstavnika superhrane u svijetu. Ova nutritivna „bomba“ cvate u čistoj, nekontaminiranoj vodi bogatoj mineralima, a treba joj mnogo sunčeve svjetlosti. Upravo su prekrasne Havajske obale te koje u potpunosti zadovoljavaju uvjete za razvoj najkvalitetnije sorte spiruline. Anthony William u svojoj knjizi Zdrava Štitnjača ističe havajsku spirulinu kao jedan od glavnih dodataka za „uskrsnuće“ štitnjače.
Pročitaj članak

1 2 3 4 5 33 34