Kategorije
Marina Kralj Vidačak, direktorica Planetopije

20. obljetnica kultne knjige HRANA ZA ŽIVOT

Saznajte zbog čega je knjiga Hrana za život, Uvod u makrobiotičku prehranu, već punih 20 godina bestseller izdavačke kuće Planetopija. 

20. obljetnica kultne knjige HRANA ZA ŽIVOT
Datum objave: 13.10.2015

Planetopijina izdavačka djelatnost počela je točno prije 20 godina, u prosincu 1995. Tada smo objavili našu prvu a danas već i kultnu knjigu Hrana za život koja se u međuvremenu prodala u više od 17 000 primjeraka.

Autori Jadranka Boban Pejić i Zlatko Pejić, avangarda zdrave prehrane u Hrvatskoj i regiji tada su odlučili svoje široko znanje o hrani sažeti u oblik priručnika i kuharice za poklonike makrobiotike i zdravog življenja.

Tijekom svojih 20 godina života ova je knjiga doživjela mnoga izdanja, od malog jednostavnog priručnika do obnovljenog izdanja prekrasno ilustriranog i s brojim fotografijama u boji. Danas je aktualna jednako kao i prije 20 godina jer mnoge postavke o kojima autori govore tek se danas ozbiljno prihvaćaju i potvrđuju kroz znanstvena istraživanja.

Ako vas muče zdravstvene tegobe ili jednostavno želite preispitate svoje prehrambene navike i potražiti prirodna i zdrava rješenja, slobodno posegnite upravo za ovom knjigom s puno povjerenja jer je Hrana za život stekla brojne prijatelje i promijenila mnoge živote!

Knjiga daje pregršt savjeta i objašnjenje na sva elementarna i važna pitanja o prehrani:

1. Što danas uopće znači hraniti se zdravo i cjelovito?

2. Koliko prehrana utječe na naše svakodnevno zdravlje i dobar osjećaj?

3. Koje nam namirnice nisu najbolji prijatelji?

4. Kako prestati zlostavljati želudac?

5. O posuđu, metodama rezanja i kuhanja, te o žvakanju.

6. Čemu nas priroda uči?

7. Zašto je organsko važno?

8. I konačno što jesti za doručak, ručak i večeru uz recepte za tri obroka u sedam dana u tjednu.

Ono zbog čega su je čitatelji zdušno prigrlili je i zbog stila pisanja koji je jezgrovit, lako razumljiv i prisan. Ovo je zaista neizostavna rizinica spoznaja o zdravlju i idealna polazišna točka za sve koji žele učiniti nešto za sebe i unaprijediti svoju prehranu.

Zahvaljujemo se Jadranki i Zlatku na nadahnuću i nepresušnom entuzijazmu, dubokom razumijevanju univerzalnih načela i životnoj posvećenosti prirodnom zdravlju, divnoj tekovini za ove i buduće generacije!

Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)