Pročitaj kako ga sve možeš koristiti i zavoli ga i ti!
Rižin papir je vrlo tanko razvaljano i sušeno tijesto od riže, vode i soli. Potječe iz područja Istočne Azije, ali jako brzo je stekao svoju popularnost u cijelom svijetu. U nastavku pročitaj zašto je uvijek dobro imati rižin papir u kuhinji te provjeri par ideja za korištenje.
Zamijeni tortilje, tijesta i sve što inače ne smiješ ako izbjegavš gluten, jer iz tradicionalne vijetnamske kuhinje dolazi savršeno rješenje za one koji bi također htjeli uživati u različitim smotuljcima. Samo oprezno, za celijakičare i one preosjetljive na gluten savjetuje se da uvijek na ambalaži pogledaju sastav i procjene postoji li opasnost od glutena u tragovima.
Za sve koji paze na kalorije, rižin papir ne samo da ima malo kalorija, već ti može pomoći da sve brašnaste namirnice poput pekarskih proizvoda zamijeniš slasnim i šarenim povrćem zamotanim u rižin papir. Brzo, lagano, a zasitno – idealan ljetni obrok!
Rižin papir nije potrebno termički obrađivati. U paketu može stajati jako dugo, a prije korištenja potrebno ga je samo navlažiti u vrućoj vodi na par sekundi. Neutralnog je okusa i pruža toliko mogućnosti i kombinacija da te ne može ne oduševiti.
Pogledaj samo par ideja kako iskoristiti rižin papir:
Javi nam jesu li ti se svidjele neke od ovih kombinacija i svakako ako imaš vlastitu, sočnu ideju s rižinim papirom ;).
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
bio&bio je robna marka tvrtke Biovega d.o.o. Sva prava pridržana © 2022 Impressum
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar