Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h
Nataša Ozmec

5 super slikovnica za naše mališane

Svi se žele zabavljati uz dobru knjigu. Provjerite naš izbor slikovnica u kojima će uživati cijela obitelj.

5 super slikovnica za naše mališane
Datum objave: 05.12.2019

Iako nam je štrajk koji je obilježio kraj ove godine malo skratio zimske praznike, veselje iščekivanja nije zato ništa manje! A veselo druženje, okupljanje obitelji uz blagdanski stol pun delicija, mnogo darova i obilje lijepih želja najbolje će upotpuniti dobra slikovnica. Jer kad učenje o svijetu oko sebe i zabava idu ruku pod ruku, sreći nema kraja!

I SOB SE ŽELI ZABAVLJATI

Sob iz ove preslake priče bio je naizgled sasvim običan sob u prirodi. Jedino se nije ponašao prirodno – nije se baš zabavljao. Stalno je o nečemu brinuo, hoće li biti prehladno, previše mokro ili... Jednostavno previše! No jednog je dana odlučio otkriti što to propušta... I upao u pravu ludu avanturu! Nakon toga više nije bio isti – stalno se odlično zabavljao! Mudrost koja bi nam svima dobro došla... :)
Dob: 4 - 9

10 RAZLOGA DA IH VOLITE

Otkrit ćemo vam jednu tajnu – razloga da volite LAVA, MEDU, SLONA i MORSKU KORNJAČU mnogo je više, ali u ovim prelijepo ilustriranim i zabavnim knjigama otkrit ćete po deset jako cool stvari zbog kojih su baš te životinje jedinstvene. A želimo li da još jako dugo ostanu s nama na ovoj planeti trebamo o njima brinuti i jako ih voljeti.
Dob: 3+

EMOCIOMETAR INSPEKTORA KROKA

Ponekad ni odrasli ne znaju što osjećaju, a kamoli djeca, ti mali zvrkovi, eksplozije energije i volje! A da ne bi bilo nevolje, suza i problema, kad se emocije uzburkaju, najbolje je upomoć pozvati Inspektora Kroka, koji je i sam nekad lio krokodilske suze. Uz pomoć emociometra, djeca će naučiti ne samo prepoznati svoje i tuđe emocije, nego i saznati što i kako s njima!
Dob: 4 - 9

PLAVETNI KIT

Najveća životinja na svijetu nježno je stvorenje koje nikad ne spava kao mi, on samo drijema kako ne bi zaboravio udahnuti zrak – jer i plavetni kit sisavac je, iako živi u moru. A što je sve o plavetnom kitu saznao jedan radoznao dječak saznajte i vi u ovoj ekološkoj slikovnici boje mora, boje snova...
Dob: 5+

IMAM IDEJU – I ŠTO SAD S NJOM        

Imaš ideju? Možda ti se čini pomalo luckasta, smiješna, neostvariva? Možda, ali je tvoja! Svi imamo ideje, i veliki i mali, samo je pitanje što ćemo s njima učiniti. Ideja je uvijek samo početak, nacrt, naznaka... Podučite svoje dijete da prigrli i njeguje svoje ideje, jer konačno – ideje mijenjaju naš svijet!
Dob: 6+

Preporuke 0
Oduševio te proizvod ili znaš neki dobar trik za primjenu?

Vaša email adresa neće biti objavljena
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)