Učiteljica kuhanja, Vladimira Vlatka Frketić i bio&bio nutricionistkinja Jasmina Vrbanec otkrit će sve trikove kreativnog spravljanja jela iz woka i naučiti vas koje namirnice, začine i ulja kombinirati za maksimalni učinak i iskorištavanje nutritivnog potencijala hrane iz woka.
8 trikova koja ćete svladati na radionici „Jela iz woka“
Četiri najbolje metode sjeckanja povrća za wok.
Redoslijed dodavanja sastojaka i trikovi s (ne)zagrijanom wok tavom.
Koje je najbolje ulje za jela iz woka i zašto.
Pravilan rad ruku pri izradi woka koji je važan zbog razloga koje ćete saznati.
Koji začini najbolje funkcioniraju za jela iz woka.
Koje je voće pogodno za slatki wok, a koje treba izbjegavati.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar