Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h
bio&bio tim
Prvi organski kruh bez glutena u Hrvatskoj

Nakon pomnog istraživanja, testiranja i analiziranja, Zrno eko imanje ponosno predstavlja prvi organski kruh bez glutena u Hrvatskoj! Pročitaj što ga čini jedinstvenim...

Vlasta Prohaska Jarec
Nova knjiga o prirodnoj prehrani bez glutena

Planetopija je objavila novu kuharicu Jadranke Boban Pejić, Prirodno bez glutena. Zavirite u knjigu i saznajte zbog čega je vrijedno uvrstiti je u svoju kućnu biblioteku. 

bio&bio tim
Napravi najukusniji kiseli kupus bez umjetnih dodataka i toksina

Vidi kako to rade stručnjaci sa Zrno eko imanja i napuni se zdravljem na dobar, stari način!

Dr. Hauschka tim
Revolucionarna bezmasna noćna njega

Noć je vrijeme kad se tijelo polako smiruje, a za kožu počinje važno vrijeme obnove i regeneracije. Koncept Dr. Hauschka bezmasne noćne njege podržava prirodni ritam kože.

Jadranka Boban Pejić
Snaga zimskog mira - bez straha i anksioznosti

Hladni zimski dani s dužim noćima, traže više unutarnjeg svjetla. Nastavljamo sa serijalom članaka Jadranke Boban Pejić koji će nam pomoći da nam zima bude mirna i topla te da na proljeće budemo spremni za proljetni uzlet.

Irina Zafranović
Biraj boju za kosu bez štetnih kemikalija

Ljeti kad uživamo u moru i suncu, jedino je naša kosa nezadovoljna. Uslijed djelovanja sunčevih zraka, vjetra i soli, kosa je najčešće oslabjela, porozne strukture i vrlo suha. Treba ti bojanje, ali ti agresivni sastojci koji se često u bojama nalaze ne trebaju!

Sanja Bosančić
Biraš li i ti mlijeko bez ostataka antibiotika i pesticida?

Krave na ispaši na cvjetnim livadama, čisto mlijeko s čistih pašnjaka, farmeri koji krave tretiraju humano, imajući na umu cjelovit utjecaj na sustav i prirodne cikluse. Da moguće je! Biraj organsko mlijeko s livada.

1 2 3 4 5 31 32

bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)