Tamari – kralj soja umaka
Japanska kuhinja se mnogima već duže vrijeme nalazi na vrhu najdražih jela i nezamisliva je bez soja umaka. No koliko zapravo dobro poznaješ razne varijante soja umaka? Predstavljamo ti kralja soja umaka - tamari.
Sojade: francuski poljubac nikad nije imao bolji okus
Pročitaj intervju s Yannom Klopfensteinom, strastvenim zaljubljenikom u francusku kuhinju i glavnim kulinarskim eksperimentatorom u Sojadeu.
Sojade - zdravo, ukusno i održivo
Sojade ekipa proizvodi gurmanske veganske delicije od najkvalitetnijih dostupnih sastojaka, ali ujedno drže do održivosti i društvene odgovornosti.
Je li soja zaista loša za zdravlje
Mnogo je zbunjujućih informacija u medijima na temu soje. Kakva soja je dobra za naše zdravlje otkriva Jadranka Boban Pejić.
Shoyu soja sos - puno više od začina
Naša priča o fascinantnoj posvećenosti proizvodnje jedinstvenih superfood namirnica u Zemlji izlazećeg sunca se nastavlja. Uživajte! :)
Ovo su omiljeni japanski noodlesi
Noodlesi su važan dio japanske kuhinje. Osim svakodnevne konzumacije, ova je namirnica u Japanu svoje mjesto pronašla i u obilježavanju određenih proslava i godišnjih doba. Ako pitate Japance koji su im najdraži noodlesi najveća je šansa da će izdvojit neke od navedenih – soba, udon ili ramen. Njih možete pronaći u bio&bio ponudi.
Vodič kroz bio&bio darove
Stigli su nam blagdani, najljepše doba u godini. Znamo da odabir poklona za naše najmilije ponekad zna biti stresan pa smo ti odlučili pomoći i složiti popis poklona koji će oduševiti svakoga tko ih primi.