Miso kao superhrana
Koliko sazrijeva miso u ogromnima bačvama od cedrovine, zbog čega ga nazivaju superhranom i odgovore na još zanimljivih pitanja o tradicionalnoj japanskoj proizvodnji hrane.
Ovo su omiljeni japanski noodlesi
Noodlesi su važan dio japanske kuhinje. Osim svakodnevne konzumacije, ova je namirnica u Japanu svoje mjesto pronašla i u obilježavanju određenih proslava i godišnjih doba. Ako pitate Japance koji su im najdraži noodlesi najveća je šansa da će izdvojit neke od navedenih – soba, udon ili ramen. Njih možete pronaći u bio&bio ponudi.
Tamari – kralj soja umaka
Japanska kuhinja se mnogima već duže vrijeme nalazi na vrhu najdražih jela i nezamisliva je bez soja umaka. No koliko zapravo dobro poznaješ razne varijante soja umaka? Predstavljamo ti kralja soja umaka - tamari.
Mojih 10 veličanstvenih
Inspirativna priča Tatjane Rajković
Ideje za "plant based" božićni ručak
5 koraka do održivog blagdanskog stola
Održali smo radionicu „Plant based i eko za početnike“
Saznaj kako nama je bilo i što smo naučili