Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h
Green&More tim

Aktivna veljača uz Green&More

Aktivirajmo se ususret proljeću uz aktivnu veljaču Green&More!

Aktivna veljača uz Green&More
Datum objave: 11.02.2019

Aktivirajmo se ususret proljeću uz aktivnu veljaču Green&More!

Prve zrake sunca pokreću našu unutarnju budilicu i signaliziraju da je vrijeme za proljetno buđenje. Naša unutarnja tranzicija iz „zimske hibernacije“ se potiče kroz razne oblike aktivacije. Tjelesna aktivnost, aktivnost duha skupa s aktivnom prehranom, potrebni su kako bi naš organizam bio u potpunom balansu, ali i izbjegli već poznati proljetni umor.

Potaknite tjelesnu aktivaciju kroz šetnje, tjelovježbu, potaknite i duh i tijelo uz dobru glazbu, ugodno društvo, a uz sve to ističemo i važnost kvalitetne i AKTIVNE prehrane.

Pojam aktivne prehrane?

Osim što je važno da dajemo prednost hrani organskog podrijetla i da u organizam unosimo namirnice  bogate nutrijentima, važno je osigurati da su one i bioiskoristive. Naime, naše tjelesne stanice kao niti od namirnica koje nisu hranjive, nemaju veliku korist niti od preobilnog i teškog obroka ako hranjive sastojke nutritivno bogatih namirnica ne možemo iskoristiti. Tu dolazimo do aktivne prehrane, odnosno takozvanih aktiviranih namirnica.

Aktivirajmo orašide!

Orašidi, mahunarke i žitarice su poznati kao bogat izvor proteina, korisnih za tjelesnu aktivnost. Obiluju zdravim aminokiselinama koje potpomažu u zdravoj funkciji organizma, ali sadrže i fitičnu kiselinu koja onemogućuje mineralima da se bolje iskoriste, odnosno tjelesnim stanicama da ih resorbiraju. Upravo zato je proces aktivacije orašida, odnosno uklanjanja fitične kiseline iz njih, potiče njihovu bioiskoristivost. Kao osnovni sastav aktiviranih Green&More RAW kolačića, orašidi prolaze proces aktivacije, a gotovi kolačići pozivaju na aktivnost jer su krcati proteinima i ostalim nutrijentima za aktivan ritam i dan.

Green&More i bio&bio donose aktivnu veljaču

Kako aktivirati i probuditi energiju ususret proljeću znaju iz Green and more-a. Radi posebnosti proizvodnog procesa, preradi po metodologiji obrade sirove hrane na temperaturama do 40oC te korištenja sirovina visoke kvalitete isključivo organskog porijekla, bez dodanih šećera, svi Green&More proizvodi prava su riznica vitamina, minerala, enzima i aminokiselina. Kad tome pridodamo aktivaciju sadržanih orašida, Green&More kolačići ne samo da obiluju energijom nego su i lakše probavljivi, bioiskoristivi i potiču na potpunu aktivaciju.

Osim toga, orašidi se često povezuju uz poticanje dobrog raspoloženja jer sadrže triptofan koji sudjeluje u stvaranju serotonina, poznatog kao hormon sreće, a znamo kako se zdravo tijelo i zdravi duh međusobno nadopunjuju. 

Pozivamo vas na aktivaciju uz Green&More RAW aktivirane kolačiće i zanimljive radionice pod vodstvom Vlatke Frketić u bio&bio trgovinama.

Provjerite slastice koje vam donosi Green&More.

Preporuke 0
Oduševio te proizvod ili znaš neki dobar trik za primjenu?

Vaša email adresa neće biti objavljena
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)