Blagdani u znaku ekoloških poruka i povratka temeljnim vrijednostima

Ove su godine blagdani u bio&bio obilježeni sloganom „ljubavi&zdravlja“. Dvije riječi povezane su veznikom koji asocira na čvor i simbolizira ovu neraskidivu vezu te podsjeća na dvije temeljne ljudske potrebe i vrijednosti. Načinom uređenja trgovina dodatno je naglašena poruka o važnosti brige prema okolišu i prirodi.

Sve blagdanske dekorativne elemente ručno su izradili bio&bio djelatnici od recikliranih  materijala i sami ukrasili trgovinu. Zelenim otiscima dlanova na staklu izloga oslikane su blagdanske jelke a umjesto zvijezde, na vrh je postavljen reciklažni znak.

Blagdanska sniženja i akcije
Našim će kupcima sigurno biti interesantna posebna blagdanska ponuda koja uključuje više od 200 proizvoda na sniženju u prosincu, ekskluzivne akcijske ponude najpopularnijih bio&bio proizvoda, kao i ekstra pogodnosti za kupce u vidu raznih kupona za popuste.

Ako ste u potrazi za zdravim i korisnim blagdanskim poklonom, svakako svratite u bio&bio :) Pratite novosti u ponudi i informacije o blagdanskim promocijama i akcijama na bio&bio portalu i Facebook stranici.