Kategorije
Irina Zafranović

Blagdani u znaku ekoloških poruka i povratka temeljnim vrijednostima

Globalno blagdansko zagrijavanje u bio&bio trgovinama je već počelo :) Pročitajte što smo ovih blagdana pripremili za svoje kupce.

Blagdani u znaku ekoloških poruka i povratka temeljnim vrijednostima
Datum objave: 25.11.2013

Ove su godine blagdani u bio&bio obilježeni sloganom „ljubavi&zdravlja“. Dvije riječi povezane su veznikom koji asocira na čvor i simbolizira ovu neraskidivu vezu te podsjeća na dvije temeljne ljudske potrebe i vrijednosti. Načinom uređenja trgovina dodatno je naglašena poruka o važnosti brige prema okolišu i prirodi.

Sve blagdanske dekorativne elemente ručno su izradili bio&bio djelatnici od recikliranih  materijala i sami ukrasili trgovinu. Zelenim otiscima dlanova na staklu izloga oslikane su blagdanske jelke a umjesto zvijezde, na vrh je postavljen reciklažni znak.

Blagdanska sniženja i akcije
Našim će kupcima sigurno biti interesantna posebna blagdanska ponuda koja uključuje više od 200 proizvoda na sniženju u prosincu, ekskluzivne akcijske ponude najpopularnijih bio&bio proizvoda, kao i ekstra pogodnosti za kupce u vidu raznih kupona za popuste.

Ako ste u potrazi za zdravim i korisnim blagdanskim poklonom, svakako svratite u bio&bio :) Pratite novosti u ponudi i informacije o blagdanskim promocijama i akcijama na bio&bio portalu i Facebook stranici.

 

Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)