Dr. Hauschka: prirodna i moćna do posljednje latice

Ona izreka "zavukla mi se po kožu" itekako se može shvatiti doslovce kada je riječ o kozmetici. Kozmetički sastojci već za nekoliko minuta kolaju našim krvotokom na zadovoljstvo ili užas našeg organizma.

Definitivno nije svejedno čime njegujemo kožu niti čime se uljepšavamo jer kvaliteta i neškodljivost sastojaka čine razliku. Sastojci koji su najčešće uobičajeni u konvencionalnim kozmetičkim preparatima mogu utjecati na hormonalni balans organizma ili su kancerogeni ili u "najboljem" slučaju, uzrokuju iritacije kože, ekceme i sl.

Health conscious žene s kojima najčešće izmjenjujem iskustva na temu kozmetike, slažu se u jednom: Dr. Hauschka preparati za njegu kože pri samom su vrhu liste omiljenih. Moj favort je legendarna krema od ruže zimi i melisina krema ljeti, kao i losion u spreju bez kojeg, gotovo ne mogu. :)

Po čemu je toliko posebna

Za sve vas koji se još niste imali priliku uvjeriti u djelotvornost i kvalitetu spomenutih proizvoda, ukratko: Dr. Hauschka pristup njezi kože je 100% organska, holistička priča koja ne odstupa od svojih načela niti milimetar.  U praksi to znači da u proizvodnji koriste isključivo ručno brano, brižno odabrano ljekovito bilje iz organskog ili biodinamičkog uzgoja, najfinije prirodne voskove i biljna ulja. A što se holističke teorije u pristupu njezi kože tiče, uzima naš organizam kao cjelinu i potiče njegove fascinantne sposobnosti samoobnavljanja.

Želiš li saznati više, dođi na Dr.Hauschka savjetovanje u najbližu bio&bio trgovinu. Stručne kozmetičke savjetnice rado će odgovoriti na sva tvoja pitanja, ponuditi ti testere i predložiti savršenu njegu prilagođenu baš tebi i trenutnom stanju tvoje kože. Raspored savjetovanja objavljujemo svaki mjesec, potraži ga na biobio.hr homepageu. 

Ako želiš znati više, pročitaj sve o štetnim sastojcima u konvencionalnoj kozmetici.