Eliksir – nova kuharica zdravih napitaka

Povodom desetog rođendana bio&bio trgovina odlučili smo objaviti knjižicu najboljih bio&bio recepata za vaše dnevne napitke zdravlja i vitalnosti. Ali nije to bilo kakva knjižica! Ova će vas i podučiti i nasmijati i oduševiti praktičnošću jer će stajati na sklopivom postolju dok vi mućkate i blendate! Da, da, to je naša prva samostojeća kuharica, a sve recepte možete spraviti u samo nekoliko minuta!

Moderni eliksiri zdravlja à la bio&bio
Originalne recepture „suvremenih eliksira“ osmislili su sami bio&bio djelatnici. Brižno smo ih sakupili poput dragocjenih bisera iz svih 12 bio&bio trgovina diljem Hrvatske.  Upravo su ovo best of recepti koje oni predlažu svojim kupcima kada ih traže: „nešto za energiju, detoksikaciju, opuštanje, bolju probavu, libido ili ljepši ten...“

Ekipi kreativaca i bio&bio timu pridružila se i cijenjena nutricionistkinja doc. dr. sc. Darija Vranešić Bender koja je našoj kuharici dala i znanstveni dignitet. :)

Dobar poticaj za istraživanje novih napitaka vitalnosti
Želimo da uživate u svojim dnevnim eliksirima zdravlja koji obiluju fitonutrijentima i vrijednim nutritivnim sastojcima. Nastavite eksperimentirati s kombinacijama prirodnih eko sastojaka poput modernih alkemičara u potrazi za eliksirom vitalnosti.

Vjerujemo da će Eliksir biti vaš omiljeni „kuhinjski accessoire“ koji ćete rado i često koristiti, ali i s veseljem poklanjati svim zaljubljenicima u zdrav način života, no i svima onima koji će to tek postati! Dostupan je ekskluzivno u bio&bio trgovinama i na web shopu.

P.S. Treba li uopće spomenuti da smo za tisak naše eko-kuharice odabrali certificirani, 100% reciklirani papir? ;)