Kategorije
Irina Zafranović

Havajski BiAstin je anti-aging superzvijezda

Saznaj kako uz pomoć astankasantina pripremiti kožu za izlaganje suncu i usporiti njezino starenje.

Havajski BiAstin je anti-aging superzvijezda
Datum objave: 13.05.2021

Zamisli da postoji 'čarobna pilula' koja bi spriječila starenje kože, usporila stvaranje bora i ublažila upalu kože kod izlaganja suncu. A ti da se samo bezbrižno igraš, odmaraš i uživaš.

Takva pilula naravno ne postoji, jer su cjelovit pristup zaštiti kože, kao i zdrav razum (kao što je ne izlaziti na sunce po zvizdanu) i dalje - zlatno pravilo. 

Međutim, BiAstin se već dugi niz godina dokazuje kao 'pilula' koja se itekako približila ovom idealu s velikim brojem fanova koji su se uvjerili u djelotvornost ovog havajskog supernutrijenta! 

Što je havajski astaksantin 

To je prirodni pigment koji se dobiva iz mikroalge Haematococcus pluvialis, koja se uzgaja na održiv način u kontroliranim i čistim bazenima u havajskoj Koni. 

Dokazana djelotvornost u samo 2 tjedna 

Američki dermatolozi i liječnici preporučuju preventivno uzimanje astaksantina zbog njegove sposobnosti da zaštiti i poboljša izgled kože, zahvaljujući blagotvornom djelovanju iznutra. 

Dr. Nicholas Perricone, dermatolog i jedan od najprodavanijih autora New York Timesa, naziva astaksantin "superzvijezdom među dodacima prehrani" jer "omogućuje smanjenje bora i ublažavanje hiperpigmentacije".

U istraživanju objavljenom u časopisu Journal of Dermatological Science, testiran je astaksantin kako bi se ispitala njegova sposobnost zaštite kože tijekom izlaganja suncu. 

Znanstvenici su otkrili da je kod ispitanika koji su uzimali standardnu dozu od 4 mg havajskog astaksantina dnevno, došlo do značajnog povećanja vremena potrebnog da od UV zračenja pocrveni koža i to nakon samo dva tjedna.

Ovaj rezultat stvarno zvuči obećavajuće jer astaksantin ima kumulativni učinak, s obzirom na to da se s vremenom nakuplja u koži. Dakle, samo je 2 tjedna uzimanja potrebno da bi astaksantin počeo djelovati. Drugim riječima - počni ga uzimati najmanje dva tjedna prije izlaganja suncu. ;)

Havajski BiAstin je jedan od najmoćnijih prirodnih antioksidansa.

Vidi tko bi pobijedio da se sučeljavaju "antiox-zvijezde": 

  • 6000 x jači od vitamina C
  • 800 x jači od koenzima Q10
  • 550 x jači od vitamina E
  • 11 x jači od beta karotena

Saznaj još zanimljivih detalja o djelovanju astaksantina i saznaj kako ti može pomoći kod bržeg oporavka nakon treninga.

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)