Hrana koja podržava imunitet

Da bi nas naš imunološki sustav obranio od svih vanjskih napadača, moramo održavati njegovu ravnotežu, a time i vitalnost. Prirodnom imunizacijom pomažemo našem organizmu da se uspješno nosi sa svakodnevnim izazovima i potičemo aktiviranje vlastitih snaga iscjeljenja.

Savjeti za snažan imunitet

To je moguće postići uravnoteženim stilom života koji uključuje pravilnu prehranu, koja sadrži cjelovite, organske i sezonske namirnice, s posebnom pažnjom na one koje imaju moćan antiseptički učinak, kao i ljekovite napitke.

Vitalnost potičemo i izmjenom aktivnosti što uključuje fizičku aktivnost, odmaranje, opuštanje, primjerice uz eterična ulja, kupke i sl. Jednako je važno pravilno disanje i dovoljno sna.

Isto tako imamo čitav niz prirodnih dodataka prehrani koje možemo koristiti stalno ili povremeno, ovisno o osobnim potrebama. Oni, kao i sve gore navedeno, omogućavaju nam optimalan pH organizma kao i dovoljno kisika u stanicama što je osnova za pravilan rad imunološkog sustava.

Nova radionica „Imunizacija na prirodan način“

Pridružite nam se na zanimljivoj radionici kuhanja gdje ćete saznati sve o spravljanju ukusnih jela, začina i superhrane koji podržavaju snažan imunitet, otkrit ćemo nutricionističke vrijednosti cjelovitih namirnica i uživati u novim okusima. Radionicu vode naša bio&bio edukatorica i homeopatkinja Denis Krelja i nutricionistkinja Jasmina Vrbanec.

Probajte slastan recept za superimunitet: Krem juha s daikonom i začinima.

Uživat ćemo u aromatičnoj maneštri sa slanutkom i špagetima, crnoj riži, pečenom crvenom radiču s batatom i zobenim vrhnjem, ukiseljenom daikonu, prženim jabukama sa začinima i toplom napitku s rogačem.

Saznajte više i rezervirajte svoje mjesto na radionici!