Ideje za super poklone

U bio&bio po zdrave ideje i inspiraciju za darivanje
Traje trgovački najplodnije razdoblje i to zahvaljujući raznim blagdanskim ritualima od kojih nerado odustajemo. Zapravo se svi veselimo mirisima i okusima blagdanskih kolača i ostalih jela zbog kojih nam se odjeća na očigled sužava :) kao i druženjima i darovima pod borom. Što se izbora hrane tiče, bio&bio vam uvijek može ponuditi bogat izbor cjelovite, organske hrane, kao i ideje kako ih pretvoriti u najfinije blagdanske delicije. Slatke poput popularnih fritula sa stevijom ili slane poput veganske sarme. Osim fine organske klope, u bio&bio se dolazi po zdrave ideje i inspiraciju za darivanje. E pa ništa lakše!

Personalizirani pokloni s porukom
Želite li darivati korisne, ukusne i zdrave poklone, bio&bio je pravo mjesto, a naši prodavači idealni savjetnici. Pitajte ih za prijedloge i ideje personaliziranih poklona, a ovdje predlažem nekoliko varijanti kojima bi mogli izmamiti koji oduševljeni komentar.
Razmislite na trenutak o načinu života osobe koju darujete kao i nekim vječnim temama koje ju/ga „opsjedaju“. Evo malo generalizacije za lakše snalaženje :)
Neka vam bio&bio ekipa pokaže simpatične papirnate poklon vrećice u koje možete iskombinirati nešto od ovih ideja...

Za (pre)zaposlenu ženu
Dr.Hauschka ružina krema - ako su super Madonni i Juliji Roberts, bit će i njoj :)
Zelena magma - svima treba zeleni energetski kick za dobar početak dana
Yogi Tea Christmas Collection - ajurvedske čajne mješavine za opuštanje na kraju dana
Dr. Hauschka kupka od lavande - obnavlja vitalnost i umiruje

Za sportaša i sportašicu
Magnezijev klorid - za dodatak izotoničnim napitcima i toplim kupkama protiv upale mišića
Sjemenke konoplje u prahu - za biljne proteinske šejkove
Maca prah - energetski booster za šejkove
Organske banane - sportska torba nije kompletna bez banane ;)

Za ljubitelje čokolade
Komplet za izradu domaćih organskih pralina: kakao prah, ekstra djevičansko kokosovo ulje, eterično ulje naranče, silikonski kalupi za praline.

I još nekoliko općih aduta: shake&blend kuharica Eliksir (na popustu u prosincu 30%!) sa sastojcima iz jednog od recepata. Na primjer „Zeleni zmaj“: chlorella prah, reishi gljive, laneno ulje, cejlonski cimet i zobeni napitak. A za friške roditelje nova knjiga Jadranke Boban Pejić: Za bebe i djecu 2 sa sastojcima nekih od glavnih zvijezda recepata kao što su eterično ulje kamilice, čaj kamilice i zobene pahuljice. I tako...princip je isti, uživajte u biranju i kombiniranju :)