Inbox nam je pun maca praha. Pročitaj najbolje komentare kupaca

Maca je peruanski korijen poznat kao „ginseng s Anda“. Nije isto što i matcha (japanski zeleni čaj), a čita se: maka. Povećava izdržljivost, briše znakove umora i opasno kontrolira PMS. Svi hormoni boje se mace jer ih dovodi u red, a stres ju ne voli jer ga svodi na nulu.

O njoj nas stalno ispituju naši kupci, a same hvale u čast maca praha stižu nam u inbox.

Evo što su nam napisali oni koji su isprobali ovu superhranu:

A.P.

Uzimam maca prah već mjesec dana u različitim smoothie kombinacijama i osjećam ogroman porast energije već od prvog tjedna korištenja. Kao da me netko spojio na „punjač“ koji po potrebi radi 24/7. Prije bih se nakon posla kao zombie samo izvalila na kauč i nepomično ležala pokušavajući obnoviti energiju, a sad imam snage za duge šetnje, popodnevne treninge i razna druženja. Hvala neumornoj maci!

L.M.

Hormoni su mi „ludovali“, a svaki PMS je djelovao beskrajno dug i naporan pa su mi bio&bio djelatnici sugerirali macu. Isprva mi se nije svidio okus, ali pronašla sam fantastičnu banana-kakao kombinaciju koja mi odlično funkcionira. Sad ju ritualno pijem svaki dan između obroka jer sam se navukla na bezbolnu menstruaciju koja dolazi gotovo nenajavljeno – bez problema s kožom, naglih promjena raspoloženja, nadutosti i osjetljivosti.

S.D.

S macom mogu preživjeti dan bez popodnevnog spavanja, zijevanja i osjećaja iscrpljenosti. Već me zafrkavaju da sam ovisnica o maci zato što stalno nosim malu količinu praha sa sobom za svaku slučaj. No ja sam napokon otkrila malu tajnu onih koji uvijek djeluju odmorno i ne namjeravam je se odreći.

T.K.

Intenzivno se bavim sportom koji zahtijeva veliku razinu izdržljivosti – trčanjem na duge staze. Uz zdravu i cjelovitu prehranu, maca mi daje dodatnu snagu i izdržljivost. I psihički i fizički (valjda zato što gradi mišićnu masu) sve lakše trčim kilometrima, bez osjećaja izmorenosti nakon treninga.

Evo zašto mi mislimo da je maca za 5!

1. Bogata je vitaminima B3, B2, B1 i mineralima: željezom, kalijem i fosforom.

2. Balansira hormone i briše simptome PMS-a, umora i menopauze

3. Smanjuje anksioznost i popravlja raspoloženje.

4. Pojačava izdržljivost i podiže energiju.

5. Djeluje kao adaptogen pa štiti od utjecaja stresa.

Macu možeš koristiti na razne načine

Maca čokoccino

Kakao-maca energetske pločice

Čokoladni maca mousse

Superfood čokolada

Kad počneš koristiti macu, počni s malom dozom. 1 čajna žličica dnevno dovoljna je da vidiš kako organizam reagira.

Nakon nekog vremena, dozu slobodno povećaj do maksimalno 3 žličice dnevno, ako osjetiš da se odlično slažeš s ovim moćnim korijenom.

Ako nam poželiš ispričati svoje iskustvo s maca prahom, javi nam dojmove u komentare. :)

KLIKNI I PREUZMI SVOJU DOZU MACE