Kategorije
Irina Zafranović

Jači imunitet i brži oporavak uz liposomalni cink

Obrani se u sezoni viroza i ostani zdrav(a)!

Jači imunitet i brži oporavak uz liposomalni cink
Datum objave: 14.09.2020

Sve nas zanima jedna stvar - kako postići bolji imunitet za izazove koje nam donosi sezona šmrkavih maramica, ali i kako ubrzati oporavak od bolesti.

Imunitet - prva linija (samo)obrane

Imunitet je prirodna sposobnost organizma da se odupre patogenima iz okoline - virusi, bakterije, gljivice... Zdravlje i savršena ravnoteža je naše prirodno stanje, no problem je u tome što se prečesto poskliznemo i izgubimo ravnotežu jer nas muči pojačani stres, nesanica, glupe navike i loša prehrana, nedostatak fizičke aktivnosti i dodira s prirodom... Koji god da je razlog, moguće je postići snažan i stabilan imunitet te vratiti ravnotežu. Evo kako.

Zdrava hrana i učinkoviti dodaci prehrani

Već nas dobro poznaješ i jasno ti je da bio&bio vjeruje u cjelovit pristup zdravlju, tako da bez zlatnog holističkog savjeta, neće ići. :) Važno je što i kako jedeš pa biraj organsku svježu hranu bez ostataka pesticida i herbicida jer tvoj organizam, baš kao i tvoj auto, ne podnosi smeće u gorivu.

Iako ne vjerujemo u čarobnu pilulu, činjenica je da neki prirodni dodaci prehrani itekako doprinose boljem zdravlju, a mi uvijek sa zanimanjem pratimo učinkovitost i novitete. Tako nas je oduševio i inovativan dodatak prehrani Imuno Zink Complex koji će ti pomoći da ojačaš imunitet ili, ako te uhvatila viroza, značajno ubrzaš oporavak.

Liposomalni cink u oralnom spreju s vitaminima C, D i B6 osigurat će ti snažnu sinergijsku kombinaciju uz pomoć koje ćeš postići bolji imunitet, srediti viruse brže i vratiti se u ravnotežu. Imuno Zink Complex je praktičan oralni dodatak prehrani koji jednostavno apliciraš u usta, najbolje ispod jezika jer se tamo postiže optimalna apsorpcija i to je to. Ovakav tekući oblik dodatka prehrani koji se raspršuje, omogućuje odličnu apsorpciju i biodostupnost svih djelatnih tvari.

Glavna zvijezda imuno obrane - liposomalni cink

Cink je esencijalni mikroelement što znači da ga tijelo ne može proizvesti samo pa je važno unositi ga hranom, ali i dodacima prehrani i to pogotovo kao važna prevencija ili odlično sredstvo za ubrzavanje oporavka od bolesti poput sezonskih viroza.

"Liposomalni oblik" cinka znači da se djelatna tvar apsorbira brzo i izravno u krvotok jer su 'nosači' liposomi koji ih donose direktno u stanice organizma. Liposomalni oblik dodataka prehrani je inovativan i učinkovit način konzumacije aktivne tvari koji omogućava superiornu biodostupnost bez izazivanja probavnih tegoba.

Liposomalni cink s vitaminima C, D i B6 će ti omogućiti da značajno skratiš vrijeme koje ti je potrebno za oporavak od gripe ili prehlade, ali i biti od velike koristi za prevenciju i bolji imunitet. Cink je mikroelement sa super-makro značajem jer ima mnogo važnih funkcija:

  • Snažna je podrška imunitetu
  • Štiti stanice od oksidativnog stresa
  • Ima važnu ulogu u dijeljenju stanica
  • Doprinosi normalnoj reprodukciji i plodnosti
  • Održava normalnu razinu testosterona u krvi
  • Osnažuje kognitivne funkcije
  • Omogućuje normalan vid, zdrave kosti, nokte, kožu i kosu
  • Doprinosi normalnoj sintezi bjelančevina
  • Doprinosi metabolizmu vitamina A, ugljikohidrata, makronutrijenata i masnih kiselina

Poslušaj zdrave savjete, upotrijebi naše tajno oružje za prevenciju i oporavak od bolesti kojim ćeš se obraniti u sezoni viroza i ostati zdrav(a).

Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)