Kategorije
Dr. Hauschka tim

Dr. Hauschka make-up artist kojeg je odabrao i Barack Obama

Karim Sattar svjetski je poznati make-up artist s više od 20 godina iskustva rada s glumcima, članovima kraljevske obitelji, pa čak i bivšim američkim predsjednikom Barack Obamom. Pročitajte njegovu priču i provjerite zašto ga sve žene obožavaju.

Dr. Hauschka make-up artist kojeg je odabrao i Barack Obama
Datum objave: 09.09.2019

Da je Karim sve samo ne uobičajeni vizažist, govori nam njegov zavidan životopis, ali i svatko tko ga je imao priliku upoznati. Svojim radom i šarmom oduševljava žene diljem svijeta, a svoju ljubav prema stvaranju i prirodi ujedinio je u radu s Dr. Hauschka timom gdje svaki dan radi na isticanju prirodne ljepote svake žene.

Karim Sattar međunarodni je make-up artist s više od 20 godina iskustva rada s istaknutim imenima poput Jane Fonde, Princeze Charlene of Monaco, Annie Lennox, Nine Eichinger, Franziske van Almsick, Renate Künast i Anite Roddick. 

Stalni je vizažist na dodjeli Oskara i Zlatnom globusu, no kao jedno od najzanimljivijih iskustava ističe make-up za bivšeg američkog predsjednika, Baracka Obamu!

„Najbolja stvar kod Dr. Hauschka dekorativne kozmetike je ta da osim što izgleda savršeno, u isto vrijeme koži pruža potrebnu njegu.“ – Karim Sattar

Karim se Dr. Hauschka kreativnom timu stručnjaka za dekorativnu kozmetiku pridružio u siječnju 2012. godine. Od tada je uključen u razvoj novih dekorativnih izgleda za brand prirodne i organske kozmetike, održava radionice šminkanja diljem svijeta i vodeći je profesionalni vizažist na svim Dr. Hauschka događanjima.

Kako je sve počelo

 „Zašto sam postao make-up artist? Pa, prvotno sam započeo sa stiliziranjem kose i nastavio se njome baviti mnogo godina nakon toga. Međutim, unatoč tome što volim kreativan rad, nakon toliko vremena zasitio sam se kose. Nije mi se sviđalo raditi kao frizer i monotonija koja dolazi nakon dugo godina u tom poslu. Tako sam se počeo baviti make-upom. Nisam jedan od onih make-up artista koji su znali da se time žele baviti s 12 godina, ali sam znao da želim raditi nešto umjetnički i prepuno boja. Stvaranje je oduvijek bilo nešto što sam obožavao. Kada god sam bio pod stresom, crtao bih i slikao što bi mi odmah pomoglo da se osjećam bolje. Šminka je u toj priči došla slučajno.“

„Davne 1999. godine sjećam se kako sam vidio svoju majku kako nanosi maskaru otvorenih usta – jer to je nešto što žene rade! Mora da je to neki refleks. Tada sam pomislio kako mora postojati način ili tehnika pomoću koje žene više ne moraju to raditi. [smijeh] Potrebno ju je samo savinuti…“ – Karim Sattar

Nakon obuke za vizažista u školi u New Yorku, Sattar je nastavio brusiti svoje vještine educirajući se diljem svijeta. Stoga ne čudi što je osobito tražen u svijetu filma, sporta, politike pa čak i kod članova kraljevske obitelji. Osim toga, njegov rad može se vidjeti na brojnim fotografijama poznatih časopisa poput Voguea, Marie Clairea, Cosmopolitana i Glamoura, a njegovu osobnost i moć da šarmira žene, kako mnogi kažu, teško je ne primijetiti. Na kraju krajeva, on čini da se osjećaju lijepima.

Dr. Hauschka idealan nastavak karijere

 „Odrastao sam na biodinamičkoj Demeter farmi u dolini rijeke Rajne, nedaleko od grada Wesel. Sukladno tome, naučio sam poštovati prirodu od najranije dobi. Upravo zato je rad s Dr. Hauschka kozmetikom prirodno bio moj odabir za nastavak karijere - kako u profesionalnom smislu, tako i za moj osobni rast i razvoj. Oduševljen sam što me tvrtka želi u svom timu i nadam se kako ću što više moći doprinijeti svojom stručnošću“ – rekao je Sattar prilikom pridruživanja Dr. Hauschka timu 2012. godine, kada je ova poslovna pozicija dizajnirana posebno za njega.

Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)