Kategorije
Irina Zafranović

Ljubav na tanjuru (i u čaši)

Svakodnevni ritual kuhanja može djelovati smirujuće a okupljanje obitelji oko stola i zajedničko uživanje u kvalitetnoj „slow“ hrani, povezuje i ispunjava unutarnjim mirom.

Ljubav na tanjuru (i u čaši)
Datum objave: 07.02.2013

Kažu da ljubav ide kroz želudac.  Nekada me ta izreka strahovito živcirala, ali što sam starija, sve više u nju vjerujem.  Ljubav prema hrani je na neki način ljubav prema sebi.  Znači početak i kraj pozitive u životu.

Svakodnevni ritual kuhanja, okupljanje obitelji oko stola i zajedničko uživanje u kvalitetnoj hrani, ma što ima ljepše od toga i što više povezuje? Skoro pa ništa.  U stvari, možda ipak još nešto nedostaje.  Čaša dobrog vina nakon fine klope. 

I tada se uvijek sjetim riječi none iz Splita koja bi ispivši zadnju kap crnog vina iz čaše, zadovoljno konstatirala:“Više vridi napit se nego izist!“ OK i možda ipak još samo jedan komadić crne čokolade.  I onda je to – to. Ispunjenost i sreća! :-)

Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)