Kategorije
bio&bio tim

Marcel's Green Soap: Tvoj dom nikad nije ovako mirisao

Upoznaj novu liniju proizvoda za čišćenje doma bez štetnih kemikalija.

Marcel's Green Soap: Tvoj dom nikad nije ovako mirisao
Datum objave: 09.12.2019

Upoznali smo strastvenog zelenog poduzetnika i njegove fantastične proizvode za čišćenje. Upoznaj ga i ti!

On je Marcel. Njegova priča počela je jednog dana u kuhinji. U svom ormaru ispod sudopera imao je hrpu proizvoda za čišćenje s agresivnim kemikalijama. Pomislio je kako mora postojati bolji način: čista kuća i zdrav planet! Kuća ovog samohranog oca tri kćeri bila je idealni početni laboratorij. Kreirao je ekološki prihvatljive sapune, a kad su već zdravi, htio je i da lijepo mirišu. I tako je avantura počela. Marcel je pronašao malu tvornicu u Utrechtu, u Nizozemskoj, koja je pristala proizvoditi za njega. Nije se ni snašao, a njegova je garaža već bila puna sapuna! Sjeo je na bicikl, nudio i uz pomoć kćeri obavio prve dostave u lokalne trgovine te pokrenuo web-trgovinu.

"Kupujući Marcel's Green Soap proizvode, pomažete smanjenju proizvodnje plastike ili odlaganja plastičnih boca u okoliš. Ovo je prvi zapadnoeuropski brend koji boce izrađuje od 100% reciklirane plastike. Zato ne zaboravite reciklirati i naše boce ili ih ponovno napunite i koristite!" poručuje Marcel svima koji će se zaljubiti u njegove proizvode.

Marcel svakodnevno radi na tome da ispuni svoja tri obećanja kupcima:

1. Marcel's Green Soap miriše fantastično

2. Istinski je učinkovit

3. Bez štetnih kemikalija

 

Pogledaj cijelu liniju proizvoda Marcel's Green Soap.

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)