Vidi kako to rade stručnjaci sa Zrno eko imanja i napuni se zdravljem na dobar, stari način!
Nedavno smo posjetili najstarije hrvatsko eko imanje Zrno gdje smo prisustvovali berbi domaćeg eko kupusa. Ondje nas je dočekala i teta Nena koja je inače stručnjak u preradi. Pokazala nam je kako se to kiseli kupus koji će završiti u najukusnijoj Zrno zimnici i najpopularnijoj zimskoj delikatesi u Zrno bio bistrou – veganskoj, eko sarmi.
Kupus ili zelje sadrži obilje vitamina C, vitamina A, folne kiseline, magnezija, željeza i mnogih drugih nutrijenata. Kada ga fermentiramo, ne samo da čuvamo to bogatstvo nutrijenata već ga oplemenjujemo enzimima i dobrim bakterijama te ono postaje izvrsna podrška uravnoteženoj crijevnoj flori i snažnom imunitetu.
Okušaj se u izradi vlastite domaće eko zimnice! Bez brige, nije teško - uz naše savjete i trikove ne možeš pogriješiti.
I ne zaboravi, za svoju domaću eko zimnicu biraj samo najkvalitetniji, organski kupus – bez GMO-a, bez pesticida i ostalih toksina!
Detaljnije upute i postupak uživo možeš vidjeti na našem Instagram live prijenosu sa Zrno eko imanja, a pogledaj i naše druge snimke s mnoštvo drugih, korisnih savjeta.
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
bio&bio je robna marka tvrtke Biovega d.o.o. Sva prava pridržana © 2022 Impressum
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar