Kategorije
Irina Zafranović

Naučite praviti fini domaći kruh

Oduvijek ste željeli naučiti raditi fini domaći kruh? Evo prilike! Slani i slatki od cjelovitih organskih sastojaka ili bezglutenski, sve ćete ih naučiti spravljati i probati njihov okus na novoj radionici kuhanja.

Naučite praviti fini domaći kruh
Datum objave: 07.10.2014

Nastavlja se zanimljiv ciklus radionica koje bio&bio organizira u suradnji sa zagrebačkim Makronova centrom. Na redu je tema koja je uvijek popularna i aktualna jer ljubav prema kruhu je univerzalna. :)

Termini radionica su četvrtak 16.10. 17-19h i subotu 18.10.2014. 10-12h gdje će vas Maja Kefeček, autorica popularnih kuharica Slano i slatko od brašna i Kruh i peciva uz nutricionistkinju Mateju Horvat, naučiti kako napraviti ukusan kruh u raznim varijantama i to od ukusnog i brzo gotovog, do bezglutenskog, kao i slatkog sa začinima i neočekivanim sastojcima.

Gurmani će svakako doći na svoje i moći će uživati u degustacijama svakog recepta, postaviti pitanja voditeljicama i saznati njihove male trikove za bolji i ukusniji kruh.

Ako još niste postali član bio&bio kluba, ovo je još jedan dobar razlog da to postanete jer su cijene radionica za članove izuzetno povoljne.

Za više informacija i predbilježbe za radionice kuhanja, nazovite zagrebačku Makronovu: 01 4847 119.

Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)