Naučite praviti fini domaći kruh

Nastavlja se zanimljiv ciklus radionica koje bio&bio organizira u suradnji sa zagrebačkim Makronova centrom. Na redu je tema koja je uvijek popularna i aktualna jer ljubav prema kruhu je univerzalna. :)

Termini radionica su četvrtak 16.10. 17-19h i subotu 18.10.2014. 10-12h gdje će vas Maja Kefeček, autorica popularnih kuharica Slano i slatko od brašna i Kruh i peciva uz nutricionistkinju Mateju Horvat, naučiti kako napraviti ukusan kruh u raznim varijantama i to od ukusnog i brzo gotovog, do bezglutenskog, kao i slatkog sa začinima i neočekivanim sastojcima.

Gurmani će svakako doći na svoje i moći će uživati u degustacijama svakog recepta, postaviti pitanja voditeljicama i saznati njihove male trikove za bolji i ukusniji kruh.

Ako još niste postali član bio&bio kluba, ovo je još jedan dobar razlog da to postanete jer su cijene radionica za članove izuzetno povoljne.

Za više informacija i predbilježbe za radionice kuhanja, nazovite zagrebačku Makronovu: 01 4847 119.