Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h
Irina Zafranović

Naučite praviti fini domaći kruh

Oduvijek ste željeli naučiti raditi fini domaći kruh? Evo prilike! Slani i slatki od cjelovitih organskih sastojaka ili bezglutenski, sve ćete ih naučiti spravljati i probati njihov okus na novoj radionici kuhanja.

Datum objave: 07.10.2014

Nastavlja se zanimljiv ciklus radionica koje bio&bio organizira u suradnji sa zagrebačkim Makronova centrom. Na redu je tema koja je uvijek popularna i aktualna jer ljubav prema kruhu je univerzalna. :)

Termini radionica su četvrtak 16.10. 17-19h i subotu 18.10.2014. 10-12h gdje će vas Maja Kefeček, autorica popularnih kuharica Slano i slatko od brašna i Kruh i peciva uz nutricionistkinju Mateju Horvat, naučiti kako napraviti ukusan kruh u raznim varijantama i to od ukusnog i brzo gotovog, do bezglutenskog, kao i slatkog sa začinima i neočekivanim sastojcima.

Gurmani će svakako doći na svoje i moći će uživati u degustacijama svakog recepta, postaviti pitanja voditeljicama i saznati njihove male trikove za bolji i ukusniji kruh.

Ako još niste postali član bio&bio kluba, ovo je još jedan dobar razlog da to postanete jer su cijene radionica za članove izuzetno povoljne.

Za više informacija i predbilježbe za radionice kuhanja, nazovite zagrebačku Makronovu: 01 4847 119.

Komentari 0
Pošaljite svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)