Oduvijek ste željeli naučiti raditi fini domaći kruh? Evo prilike! Slani i slatki od cjelovitih organskih sastojaka ili bezglutenski, sve ćete ih naučiti spravljati i probati njihov okus na novoj radionici kuhanja.
Nastavlja se zanimljiv ciklus radionica koje bio&bio organizira u suradnji sa zagrebačkim Makronova centrom. Na redu je tema koja je uvijek popularna i aktualna jer ljubav prema kruhu je univerzalna. :)
Termini radionica su četvrtak 16.10. 17-19h i subotu 18.10.2014. 10-12h gdje će vas Maja Kefeček, autorica popularnih kuharica Slano i slatko od brašna i Kruh i peciva uz nutricionistkinju Mateju Horvat, naučiti kako napraviti ukusan kruh u raznim varijantama i to od ukusnog i brzo gotovog, do bezglutenskog, kao i slatkog sa začinima i neočekivanim sastojcima.
Gurmani će svakako doći na svoje i moći će uživati u degustacijama svakog recepta, postaviti pitanja voditeljicama i saznati njihove male trikove za bolji i ukusniji kruh.
Ako još niste postali član bio&bio kluba, ovo je još jedan dobar razlog da to postanete jer su cijene radionica za članove izuzetno povoljne.
Za više informacija i predbilježbe za radionice kuhanja, nazovite zagrebačku Makronovu: 01 4847 119.
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
bio&bio je robna marka tvrtke Biovega d.o.o. Sva prava pridržana © 2022 Impressum
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar