Kategorije
Jadranka Boban Pejić

Neka nam 2021. bude najživotnija godina ikad!

Na kraju ove izazovne godine, i dalje vjerujemo da smo zajedno bolji i snažniji svaki dan te da u 2021. godinu nosimo mnoge dragocjenosti.

Pročitaj riječi podrške i inspiracije Jadranke Boban Pejić ususret najživotnijoj godini ikad...  

Neka nam 2021. bude najživotnija godina ikad
Datum objave: 31.12.2020

"Dragi ljudi,

puste ulice i trgovi ovih blagdana djeluju tužno, u svima nama miješaju se različiti osjećaji. Mnogi su ostali bez krova nad glavom, neki i bez članova obitelji, neki od nas ne mogu vidjeti svoje najmilije, možda na neki način sve podsjeća na nemila ratna vremena. Možda se osjećamo i prestrašeno, bespomoćno, ograničeno, frustrirano pa i ljutito.....

No, svaka medalja ima i svoju drugu stranu i upravo sada je važnije nego ikada otkriti od čega je ta druga strana? Meni se čini da je sazdana od mira, praćenja vlastitog daha i bogatstva koje se nalazi u našoj unutrašnjosti. Nitko nam ne može oduzeti bogatstvo naših misli pa ajdemo misliti najplemenitije, najuzvišenije i najčišće misli. Misli koje ulijevaju nadu, razgrću crnilo i tiho poručuju: proći će. Kada napunimo vlastitu unutrašnju riznicu misli i kada nam se pruži prilika da te misli pretočimo u riječi neka izlaze samo one biserne, dijamantne, kristalno čiste riječi, takve da nakon što ih izgovorimo njihova vibracija dotiče srca i rastapa tamu i tugu.

Neka zajedno s blagdanskom pšenicom naraste i ogromna količina naše zahvalnosti prema neponovljivom čudu života i ukaže nam da na kraju svakog tunela postoji svjetlo prema kojem moramo ići pa ako treba i prvi krenuti i ne osvrtati se jer život uvijek ide samo prema naprijed. Neka sa svakim blagandskim ukrasom, svjećicom i lampicom raste naša vjera da, iako izgleda često crno i mračno kao neposredno prije svitanja, zora ipak dolazi. Nesavršeni kakvi jesmo, s različitim "napuknućima" i u nama i oko nas, neka se podsjetimo da zaslužujemo sve najbolje i da svjetlost ljubavi upravo ulazi i prolazi kroz ta naša "napuknuća" da bi nas podsjetila da smo dio nečeg većeg, u isto vrijeme i mali i neizmjerno važni.

Svatko od nas je tu s razlogom i ako imamo tu sreću da život ponesemo i u 2021. neka nam to bude najživotnija godina ikad. To je najveći luksuz i najvažniji modni trend koji možemo nositi ove zime! Život je čudo. Volimo jedni druge."

Jadranka Boban Pejić je direktorica tvrtke Biovega i suvlasnica bio&bio trgovina, inspirativna predavačica i autorica nagrađivanih knjiga.

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)