Revolucionarna bezmasna noćna njega

Noć je vrijeme kad se tijelo polako smiruje, a za kožu počinje važno vrijeme obnove i regeneracije. Prirodni ritam kože tijekom noći podrazumijeva lučenje toksina i viškova nakupljenih tijekom dana, kao i regenerativni proces i proizvodnju sebuma, nužnog za dnevnu zaštitu. Upravo taj prirodni ritam podržava koncept Dr. Hauschka bezmasne noćne njege.


Ako se na licu tijekom noći nalazi masna krema, receptori na površini kože registriraju masnoću pa je koža s vremenom prestaje proizvoditi i tako ulazi u začarani krug stalne potrebe za sve intenzivnijim mazanjem kremama. Također, na taj se način onemogućava noćni proces detoksikacije jer se u porama nalazi krema.

Upravo zato, stručnjaci prirodne i organske Dr. Hauschka kozmetike predstavili su revolucionarni koncept bezmasne noćne njege koji kožu podupire u noćnim procesima i omogućava joj slobodno disanje. Tako potiče njezine prirodne procese obnavljanja. 

Noćni serum i revitalizirajuće ampule uravnotežuju prirodne funkcije kože. Njihovim korištenjem ne dolazi do zasićenosti kože, već ona optimalno iskorištava njegujuće i harmonizirajuće sastojke postižući savršenu ravnotežu, sjaj i svježinu.
 

Noćna njega bez masnoća u 3 koraka

1.    Tonik za lice ili Tonik za lice special nanesite kao podlogu tijekom dana prije nanošenja kreme ili maske kako bi započeo vaš bezmasni ritual njege lica. 
 
2.    Ako ste prije koristili noćne kreme, idealan prijelaz na nemasnu noćnu njegu su umirujuće i revitalizirajuće ampule. Njihova učinkovitost temelji se na tome da jako duboko prodiru u kožu i upravo tamo, u bazi, djeluju obnavljajuće i poticajno na stvaranje novih, zdravijih, snažnijih stanica kože. 

3.    Noćni i regenerativni serumi su uz tonike osnovi preparati, no snažnijeg djelovanja. Također se mogu kontinuirano primjenjivati tijekom cijele godine za nemasnu noćnu njegu, stoga ga primijenite nakon dugog dana u kombinaciji s ampulama. 

 

Više o Dr. Hauschka proizvodima pogledajte ovdje te se predbilježite za savjetovanje o primjeni i ritualima njege Dr. Hauschka preparatima.