Novi termin radionice s Draganom Šurlanom i Vladimirom Vlatkom Frketić: Lagani proteinski obroci.
Pitanje koje vegani i vegetarijanci najčešće dobivaju je: "Čekaj, a odakle dobivaš proteine ako ne jedeš meso?" Posebno ako su ujedno i sportaši.
Srećom, bezbroj je bogatih biljnih izvora bjelančevina od kojih, uz malo znanja i vještine, možeš skuhati, ispeći i smiksati slasne obroke.
Pridruži se Draganu Šurlanu, psihologu i fitness instruktoru i Vladimiri Vlatki Frketić, učiteljici kuhanja, na radionici u Makronovi na kojoj će otkriti sve trikove ispravnog unosa biljnih proteina i sve o spravljanju ukusnih i laganih proteinskih obroka, međuobroka, deserata i smoothieja.
Dragan te poziva da se pridružiš i podsjeća na 4 činjenice:
I dodaje: „Cilj mi je potaknuti ljude na bolju kvalitetu života putem vježbanja, usvajanja zdravih navika i uspostavljanja boljeg odnosa s tijelom. Kao fitness trener, veganski stil života mi pruža više nego dovoljno energije, snage i izdržljivosti za treninge i druge svakodnevne izazove.“
Ponavljemo radionicu zbog velikog interesa > novi termin: subota 24.9.2016. | Makronova Zagreb
Vlatka će nam dati sjajne savjete i odgovoriti na sva vaša pitanja! Ona je bivša profesionalna plesačica, učiteljica i strastvena praktičarka Ashtanga Mysore joge i učiteljica joge. Završila je edukaciju u Makronovinoj školi kuhanja, no i dalje se s uzbuđenjem otkriva svijet zdravog kuhanja.
Sigurna je da se sve što je tijelu potrebno može dobiti kroz biljnu prehranu, što potvrđuje svojim osobnim iskustvom. Osjeća više energije i funkcionalnosti, kako u vježbanju tako i u svakodnevnom životu. Na radionici će s Draganom spravljati slasne namaze, salate, pudinge i smoothie, a ovdje donosi super recept u koji ćeš se zaljubiti!
Pridruži im se na radionici i rezerviraj svoje mjesto!
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
bio&bio je robna marka tvrtke Biovega d.o.o. Sva prava pridržana © 2022 Impressum
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar