Kategorije
bio&bio tim

Surfaj snažno na svakom valu

Vidi zašto je Havajska spirulina najbolji izbor za snažan imunitet.

Surfaj snažno na svakom valu
Datum objave: 01.09.2020

Hranjena je jakom prirodnom havajskom sunčevom svjetlošću, čistim svježim zrakom i havajskom vodom filtriranom u lavi. Već 36 godina uzgaja se na zdravoj i održivoj farmi u Koni, jer - važno je gdje se uzgaja. Upoznaj Havajsku spirulinu iz Nutrex Hawaii i vidi na koji način nas osnažuje.

Havajsko sunce u bočici

Havajska spirulina prima sunčevu svjetlost 12 mjeseci godišnje. Nakon više od 35 godina neprekidnog uzgoja na jakom havajskom suncu, evoluirala je u nutritivno superioran soj te je najhranjivija među spirulinama. Za snažan imunitet napuni se vitaminom A, C, E i D iz prirodnog i cjelovitog izvora s Havaja!

Biosigurna zona

Nutrex Hawaii je jedina farma mikroalgi koja se nalazi u tzv. biosigurnoj zoni koja zabranjuje korištenje štetnih pesticida, herbicida i GMO-a. Na njihovoj farmi nema onečišćenja vode niti uzrokuju erozije tla. Takva snažna spirulina osim što pozitivno utječe na imunitet, čisti organizam od toksina u krvi čime ubrzava oporavak.

100% pitka voda

Spirulina, kao i ostali Nutrex proizvodi uzgajaju se sa 100% pitkom vodom koja se donosi iz prastarog vodonosnika Velikog otoka. Nakon što se prirodno filtrira kroz stijenu lave, ovo je najsvježija voda koju možeš zamisliti. Kako bi se minimizirao vodeni otpad i vratile esencijalne hranjive tvari u ribnjake, većina svježe vode se reciklira i vraća u ribnjak za sljedeći ciklus uzgoja. Ovaj postupak pridonosi stvaranju najhranjivije spiruline na svijetu.

Čista voda oceanskih dubina

U vodi u kojoj se uzgaja Havajska spirulina, dodaje se 5% čiste oceanske vode s dubine od 600 metara. Ona je zaslužna za bogatstvo minerala u spirulini. Željezo, cink, selen i vitamin B12 napunit će te energijom i osnažiti za sve izazove s kojima se susrećeš.

Hladno sušenje

Metoda hladnog sušenja razvijena u Nutrex Hawaii sprječava oksidaciju i oštećenja karotenoida, enzima i drugih osjetljivih nutrijenata koja se događaju pri drugim standardnim metodama sušenja. Što to znači za tebe? Dobivaš nutritivni sadržaj u koji se možeš pouzdati. A efikasna ambalaža jamči ti da spirulina stiže do tebe svježa kao što je bila i na dan žetve!

Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)