Uživanje u čokoladi bez grižnje savjesti

Svi zdravstveno osviješteni štovatelji čokolade napokon će doći na svoje i naučiti kako spojiti čokoladni hedonizam i strast za zdravim životom na novoj radionici "Čokolada - izvor užitka i zdravlja".

Tajna je u pravim sastojcima, među kojima će „zvijezda“ svakako biti organski kakao prah koji je iznimno bogat magnezijem i ostalim nutritivnim sastojcima zbog kojih se od davnina smatra "hranom bogova", a danas ga s pravom nazivaju superhranom.

Želite li saznati više, dođite u zagrebački Makronova centar 18. i 20.9. gdje će raw food majstorica i urednica portala sirovahrana.hr, Mihaela Devescovi i nutricionistkinja Jasmina Vrbanec, otkriti na koji način možete uživati u čokoladi bez grižnje savjesti.

Recepti koje će pred sudionicima radionice miješati, miksati i šejkati će vas bez sumnje oduševiti. Naravno, svaki će se recept degustirati, a sastojci i djelovanje njihovih kombinacija tumačiti iz nutricionističke perspektive.

Ako još niste postali član bio&bio kluba, ovo je još jedan dobar razlog da to postanete jer su cijene radionica za članove izuzetno povoljne.

Za više informacija i predbilježbe za radionice kuhanja, nazovite zagrebačku Makronovu: 01 4847 119.