Vjetar u leđa mladim umjetnicima

bio&bio je još prošle godine započeo suradnju s mladom zagrebačkom umjetnicom i modnom dizajnericom Ivanom Mrčelom.  Ivana je nagrađivana i talentirana magistra grafike koja izlaže svoje radove u Hrvatskoj i inozemstvu, a s posebnom strašću izrađuje inovativne foto i video materijale koje možete vidjeti ovdje. Suradnju nastavljamo i ove godine. 

Ivana je naš vjerni kupac i dobro poznato lice iz bio&bio trgovine u zagrebačkoj Ilici gdje često doleti na svom omiljenom prijevoznom sredstvu – biciklu!  U svakom je smislu nadahnuta zelenim načinom razmišljanja pa ne čudi ovo prepoznavanje. :-)

Ivana i bio&bio svoju vezu ne kriju pa su je čak prenijeli na film (više o tome uskoro!), na papir i konačno na vaš desktop! Za svaki mjesec u godini Ivana je izradila originalne ilustracije s motivima koji tematski prate bio&bio promocije, a od ilustracija su stvoreni desktop kalendari za vaše računalo koje možete preuzeti ovdje

Radni naslov naše umjetničke akcije je  „bio&bio Art on Tour“.  Svakog mjeseca ukrašavamo zidove jedne od bio&bio trgovina diljem Hrvatske originalnim Ivaninim radovima.  Ilustracije mjeseca siječnja u bio&bio kako to vidi Ivana, izložene su u njezinoj „eko-bazi“ - bio&bio Ilica.  Ilustracija za veljaču, inspirirana ljubavlju, krasit će zidove bio&bio Ozaljska a uskoro i vaš desktop! :-) 

Vjetar u leđa mladim umjetnicima!  To se zove partnerstvo!