Zdravi blagdani i osoba godine

Puno eko&finih stvarčica na blagdanskom popustu

S više ili manje entuzijazma, svi neizbježno ulazimo u blagdanski mode.  Priznajem da me vesele oni Božićni rituali koji se odnose na karakteristične mirise i okuse.  Jedna sam od onih  koja bi u sve jestivo slatko stavljala cimet a u sve jestivo slano - chili! Ili đumbir! Mljac! Sada oko blagdana posebno sam inspirirana za kuhanje i eksperimentiranje receptima... (baka Mare ove godine radim tvoje ušećerene bajame s cimetom, pa kud puklo!). 

Ako ste i vi takvi, veselit će vas super blagdanski popusti u bio&bio jer je ekipa snizila cijene više od 150 proizvoda kojima se itekako možemo opremiti za zdrave blagdane. 


Na primjer, na popustu su mi omiljene eko „cvebe“, predivni veliki lješnjaci, suhe brusnice, brašna, vanilija bourbon i cejlonski cimet u štapićima ili u prahu! Jej! A da ne spominjem ozbiljno finu organsku biljnu majonezu bez jaja od koje svake godine napravim tonu najbolje „francuske“ u gradu!  Ima tu još puno eko&finih stvarčica...

Tko je bio&bio osoba godine?

Na kraju, imam poruku za vas od bio&bio tima...u stvari to je poziv na druženje i čaj.  Pozivamo vas da osobno dođete u svoju najbližu bio&bio trgovinu i otkrijete tko je bio&bio osoba godine!  Sigurni smo da ćete biti ugodno iznenađeni izborom jer osoba godine je apsolutno i jednoglasno zaslužila ovo priznanje po mišljenju cijelog bio&bio tima!  Zainteresirani?  Dođite, čekamo vas, već smo pristavili vodu za čaj.  Pije se Yogi Tea Classic, naravno od cimeta.  :-)