Vidi 5 razloga zbog kojih vrijedi probati ovaj jedinstven domaći eko kruh
Unatoč raznim popularnim dijetama koje ga izbjegavaju, kruh je i dalje jedna od najomiljenijih namirnica. Jednostavno - volimo ga jesti.
Dobra je vijest da kruh može biti sastavni dio zdrave, raznolike i dobro izbalansirane prehrane ako sadrži prave sastojke i ako se spravlja na pravi način. Upravo je takav Zrno kruh - predvodnik domaće sourdough scene i prvi certificirani organski kruh s kiselim tijestom!
Njegov miris, okus i tekstura zadovoljavaju našu potrebu za užitkom, a uspješan spoj idealno sljubljenih organskih sastojaka ispunjava sve kriterije zdrave prehrane. Zrno kruh nastaje u maloj pekari okruženoj šumom, u selu Habjanovac u okolici Zagreba. Čak 11 vrsta majstorskog kruha od kiselog tijesta predano se spravlja na Zrno eko imanju već 10 godina.
Donosimo ti 5 razloga zbog kojih vrijedi probati ovaj jedinstven domaći kruh koji podržava našu vitalnost i proizvodi se na održiv način:
I gurmani će doći na svoje jer se u majstorskoj Zrno eko pekari, spravlja više od 11 različitih okusa, mirisa i tekstura kruha od kiselog tijesta s jedinstvenom kombinacijom žitarica, sjemenki i začina. Neki su od njih među kupcima stekli kultni status kao što je kayu kruh s kuhanom rižom, tahini kruh s maslacem od sezama, kruh s 5 žitarica inspiriran ruskom pekarskom tradicijom od raži, pira, zobi, pšenice i ječma, ciabatta s finim djevičanskim maslinovim uljem, ali i organski bezglutenski kruh koji ima svoje obožavatelje.
Slobodno guštaj u ovom zdravom, cjelovitom i lako probavljivom kruhu. Na tebi je samo da otkriješ koja vrsta Zrno kruha se najbolje sljubljuje s tvojim jelima jer se zna da svako varivo i svaki namaz - ima svoj kruh. Upari ih i uživaj.
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
bio&bio je robna marka tvrtke Biovega d.o.o. Sva prava pridržana © 2022 Impressum
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar