Zotter čokolade - umjetnost uživanja u čokoladi!

Sjajne vijesti za sve čokoladne gurmane! U bio&bio trgovinama i biobio.hr web trgovini dostupne su čokolade koje spadaju u sam vrh čokoladnog svijeta i to ne samo po kvaliteti i enormnoj razini užitka prilikom konzumacije.

Zotter je austrijski brand čuvenih organskih čokolada koji u sebi krije prekrasnu priču o osobi koja strastveno voli čokoladu. Josef Zotter svoju je viziju pretvorio u uspješan posao. Čokolade se izrađuju ručno, isključivo od organskih i striktno fair trade sastojaka! Njihova su posebnost originalne čokoladne recepture zanimljivih kombinacija i izrađene su u više slojeva od kojih je svaki drugačijeg okusa.

U bio&bio ponudi trenutno se nalazi 30 vrsta čokolada od kojih izdvajamo originalne okrugle Mitzi čokolade, neodoljive kombinacije manga i marakuje, marcipana i amaretta, čokoladu s medenim krispijima ili goji bobicama i pastom od sezama.

Posebno dizajnirani omoti čokolada još su jedna posebnost jer imaju umjetničku snagu, uz pomno osmišljene poruke koje privlače pažnju svojom posebnošću. Za izradu omota koristi se papir kojeg je moguće reciklirati, a oslikavaju se neškodljivim jestivim bojama.