Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h

Blagdanski kuponi za popust

U trgovinama samo do 31.12.2017.

Kuponi donose povoljniji shopping za sve korisnike kartice bio&bio kluba (loyalty članove).

Broj kupona je ograničen i iskoristiv u svim bio&bio trgovinama do 31.1.2018. uz predočenje kartice bio&bio kluba, kupona i računa.

1. KUPON: -10% na ukupan iznos računa pri sljedećoj kupnji*

Ako u razdoblju od 15. do 31.12.2017. ostvarite kupnju u vrijednosti iznad 500 kn po jednom računu, pri sljedećoj kupnji imaš pravo na 10% popusta na ukupan iznos računa uz predočenje kupona. Popust je jednokratan i nije ga moguće kombinirati s drugim popustima na iznos računa tijekom akcija u shopping centrima.

*Popust temeljem korištenja blagdanskih kupona nije moguće koristiti za elektro uređaje i poklon bonove. Nije ga moguće kombinirati s popustom temeljem realizacije bio&bio bodova. 

2. KUPON: -15% na ukupan iznos računa pri sljedećoj kupnji*

Ako u razdoblju od 15. do 31.12.2017. ostvariš kupnju u vrijednosti iznad 1000 kn po jednom računu, pri sljedećoj kupnji imaš pravo na 15% popusta na ukupan iznos računa uz predočenje kupona. Popust je jednokratan i nije ga moguće kombinirati s drugim popustima na iznos računa tijekom akcija u shopping centrima.*

*Popust temeljem korištenja blagdanskih kupona nije moguće koristiti za elektro uređaje i poklon bonove. Nije ga moguće kombinirati s popustom temeljem realizacije bio&bio bodova.

Na webu samo do 31.12.2017.

  • za svaku web shop kupnju iznad 500 kn, popust od 10% će biti automatski obračunat u tvojoj web košarici 
  • za svaku web shop kupnju iznad 1000 kn, popust od 15% će biti automatski obračunat u tvojoj web košarici 

Za vrijeme trajanja blagdanske prilike, nije moguće kombinirati popust s realizacijom bio&bio bodova. Popust temeljem korištenja blagdanskih kupona nije moguće koristiti za elektro uređaje i poklon bonove.

Započni blagdanski web shopping i uštedi

Izdavatelj, Biovega d.o.o., pridržava pravo prestanka izdavanja blagdanskih kupona od -10 i 15% popusta, po isteku zaliha istih.

bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)