Brza zagrebačka dostava

Osim svježeg kruha i organskog voća, povrća i ostalih omiljenih proizvoda iz bio&bio, možeš naručiti i sve što ti je potrebno iz hladnjaka i zamrzivača! 

Organski tofu, maslac, mlijeko, jogurti, sladoled i ostalo iz naše web kategorije "Svježe iz hladnjaka" dostavit će ti Jakob do kraja dana. Samo naruči na vrijeme (do 13 sati radnim danom). :)

Osim online, robu za brzu dostavu možeš naručiti i telefonski. bio&bio team spremno čeka tvoju narudžbu na besplatnom telefonu za naše kupce 0800 246 246 od 8h do 13h od ponedjeljka do petka.

Zapisat ćemo sve tvoje želje, pažljivo zapakirati i dostaviti paket na kućni prag između 16 i 19 sati istoga dana. U slučaju narudžbe vikendom, paket na tvoja vrata stiže u ponedjeljak!

Cijena brze zagrebačke dostave

Minimalni iznos narudžbe za brzu zagrebačku dostavu (paket stiže isti dan za narudžbe primljene do 13 sati) iznosi 199,00 kuna i dostava je BESPLATNA*.

*Subotom i nedjeljom ne dostavljamo robu.

Zagrebačke dostavne zone

Brza dostava odnosi se samo na područja Grada Zagreba koje omeđuju sljedeće gradske četvrti: Dubec na istoku, Jankomir na zapadu, podsljemenska zona na sjeveru i Buzin-Odra na jugu. Za detalje oko dostavnih zona možete nas nazvati na 0800 246 246 radnim danom od 8 do 16 sati.

Način plaćanja i biobodovi

Plaćanje je moguće gotovinom ili debitnim i kreditnim karticama. Tvoji bio&bio bodovi bit će dodani naknadno ili automatski ako je narudžba predana putem weba. Izbjegavaj plaćanje virmanom jer to može odgoditi isporuku narudžbe.