Kategorije

Brza zagrebačka dostava

Osim svježeg kruha i organskog voća, povrća i ostalih omiljenih proizvoda iz bio&bio, možeš naručiti i sve što ti je potrebno iz hladnjaka i zamrzivača! 

Organski tofu, maslac, mlijeko, jogurti, sladoled i ostalo iz naše web kategorije HLADNO I SVJEŽE dostavit ćemo ti između 16h i 20h istoga dana. Samo naruči na vrijeme (do 12 sati radnim danom). U slučaju narudžbe vikendom, paket na tvoja vrata stiže u ponedjeljak!

*Subotom, nedjeljom i blagdanima ne dostavljamo robu.

Cijena brze zagrebačke dostave

Zagrebačke dostavne zone

Brza dostava odnosi se samo na područja Grada Zagreba koje omeđuju sljedeće gradske četvrti: Dubec na istoku, Jankomir na zapadu, podsljemenska zona na sjeveru i Buzin-Odra na jugu.

Način plaćanja i biobodovi

Plaćanje je moguće gotovinom ili debitnim i kreditnim karticama. Tvoji bio&bio bodovi bit će dodani naknadno ili automatski ako je narudžba predana putem weba.

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)