Kategorije

Etički kodeks za transparentno uvođenje eura

bio&bio je pristupio Etičkom kodeksu koji kupcima jamči transparentno i pouzdano uvođenje eura u Republici Hrvatskoj.

Inicijativa Etički kodeks provodi se pod sloganom SVAKI CENT SE BROJI, SVAKA KUNA SE RAČUNA.

Cilj joj je da potrošači budu sigurni da se svaka njihova kuna zaista računa i svaki cent broji te da postoje poslovni subjekti kojima u procesu prelaska na euro mogu vjerovati. I bio&bio je jedan takav.

Svi artikli na našim policama imaju cijenu iskazanu u kunama i u eurima te iznos fiksnog tečaja konverzije koji iznosi 7,53450 kuna za euro, uključujući i web shop.

Od 5. rujna 2022. do 31. prosinca 2023. možeš unijeti svoje pohvale i pritužbe na pridržavanje načela Etičkog kodeksa pojedinog poslovnog subjekta ili saznati više o etičkom kodeksu na internetskoj stranici: https://euro.hr/eticki-kodeks/

Proces uvođenja eura u Hrvatskoj podijeljen je u tri faze, a bio&bio svojim poslovanjem transparentno prati svaku od njih. Trenutno se nalazimo u prvoj fazi koja podrazumijeva dvojno prikazivanje cijena u kunama i eurima. Druga faza će početi 1. siječnja 2023. uvođenjem eura, dok će se u kunama moći plaćati do 14. siječnja iste godine, uz povrat novca u eurima.

Od 15. siječnja 2023. euro će biti jedina valuta kojom će kupci moći plaćati u bio&bio prodavaonicama.

Poslovne subjekte koji su dio ove inicijative prepoznat ćeš po oznaci prikazanoj niže.

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)