Ghee je pročišćeni mliječni maslac. U ayurvedskoj kuhinji se tradicionalno koristio kao lijek. Jelima daje poseban okus i lijepu žutu boju. Dobiva se procesom kuhanja maslaca na niskoj temperaturi. Za vrijeme kuhanja iz maslaca isparava voda dok se krute mliječne tvari odvajaju i uklanjaju žlicom. Ghee se koristi umjesto ulja za pirjanje ili za kuhanje variva i juha.
- Organski
Podaci o proizvodima na web shopu su informativnog karaktera i trudimo se ažurirati ih u skladu s promjenama od strane proizvođača. Zbog mogućih odstupanja molimo vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu. Za sva dodatna pitanja obratite nam se s povjerenjem na [email protected].
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
245g Ghee maslac Margarini i maslaci 31558
bioklub
Aplikacija za članove bio&bio programa vjernosti pojednostavljuje svakodnevicu, ekološki je savjesna, informativna, pregledna i praktična, a tu su i posebne pogodnosti za članove.