Kategorije

Integrativni pristup u liječenju raka

Najnovija dostignuća u onkološkoj preciznoj terapiji i komplementarnoj medicini 

Pridružite nam se na predavanju Dr. Martina Luzbetaka, koji već 10 godina pomaže ljudima komplementarnim tretmanima u onkologiji. 

Podijelit će s nama bogato iskustvo u tretiranju malignih oboljenja kroz prizmu komplementarne medicine i inovativnih personaliziranih tretmana.

Dr. Luzbetak će podijeliti svoje znanje o važnosti integracije suvremene dijagnostike, suplementacije te elemenata životnog stila u protokole liječenja, naglašavajući ulogu komplementarne medicine u podršci tradicionalnim terapijama. Kroz primjere iz prakse i studije slučaja, istražit ćemo kako personalizirani pristupi mogu unaprijediti ishode liječenja i kvalitetu života onkoloških pacijenata. 

Ne propustite ovu priliku da saznate više o najnovijim dostignućima u onkološkoj preciznoj terapiji i kako inovacije u području genetike i komplementarne medicine oblikuju budućnost borbe protiv raka. 

Termin: Četvrtak, 11.4.2024. u 18h

Lokacija: Makronova, Ilica 11, Zagreb

Cijena: 5 €

Osiguraj svoju ulaznicu na vrijeme
 

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)